The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Εντυπωσιάζουν οι πρώτες καθαρές φωτογραφίες του InSight από τον Αρη

Στον κόκκινο πλανήτη όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο της NASA

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΔΕΚ 01, 2018

Εντυπωσιάζουν οι πρώτες καθαρές φωτογραφίες του InSight από τον Αρη

Το διαστημικό αεροσκάφος της NASA, InSight, σχεδόν μία εβδομάδα μετά την προσεδάφιση του στον πλανήτη Άρη, φαίνεται να τα καταφέρνει «μία χαρά» στο αφιλόξενο, τουλάχιστον για τον άνθρωπο, περιβάλλον του κόκκινου πλανήτη.

Μάλιστα από χτες Παρασκευή το InSight στέλνει τις πρώτες καθαρές φωτογραφίες και αυτό διότι, όπως ήταν προγραμματισμένο, αφαιρέθηκε το προστατευτικό κάλυμμα από τη μία φωτογραφική μηχανή.

Οι μέχρι τώρα φωτογραφίες απεικόνιζαν τον ουρανό και μια επίπεδη επιφάνεια μπροστά από τη μηχανή. Ωστόσο, υπήρχαν στίγματα που θόλωναν τις εικόνες.

Στις δύο νέες φωτογραφίες του InSight βλέπουμε το έδαφος κάτω από την κάμερα της βάσης, ενώ σε μία άλλη λήψη διακρίνεται η φωτογραφική μηχανή που είναι τοποθετημένο στον αρθρωτικό ρομποτικό βραχίονα.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb