The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ψυχολόγος που έλεγε πως μπορεί να θεραπεύσει την ομοφυλοφιλία, πήγαινε με άντρες

Είχε και προφίλ σε gay dating app


Δημοσίευση ΔΕΚ 11, 2018

Ψυχολόγος που έλεγε πως μπορεί να θεραπεύσει την ομοφυλοφιλία, πήγαινε με άντρες

Ένας ψυχοθεραπευτής που ισχυριζόταν ότι μπορούσε να... θεραπεύσει τους ομοφυλόφιλους (!!!) είχε προφίλ σε εφαρμογές dating apps για να βγαίνει ραντεβού με άντρες. 

Ο Norman Goldwasser από τη Φλώριντα ήταν ο διευθυντής του γραφείου Horizon Psychological Services στο Miami Beach. Ο ίδιος έλεγε πως... μπορούσε να αλλάξει τον σεξουαλικό προσανατολισμό των πελατών του μετά από μερικές συνεδρίες!

Βέβαια το αστείο της υπόθεσης είναι πως, ο ίδιος άντρας που θεωρούσε πως μπορεί να... καταπολεμήσει τις προτιμήσεις των ασθενών του, ήταν ο ίδιος ομοφυλόφυλος!  

Ο Goldwasser είχε το ψευδώνυμο «hotnhairy72» και μοιραζόταν γuμνές φωτογραφίες στο προφίλ του για να προσελκύσει υποψήφια ραντεβού.

Το προφίλ του ανακαλύφθηκε από έναν άνθρωπο ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι ένας από τους πρώην ασθενείς του. Στην αρχή ο Goldwasser αρνήθηκε ότι χρησιμοποιούσε αυτά τα apps αλλά κατόπιν του τηλεφώνησε και ομολόγησε, ικετεύοντας για έλεος!

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb