The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Πέθανε ο ράπερ Mac Miller σε ηλικία μόλις 26 ετών

Όλα δείχνουν υπερβολική δόση ναρκωτικών

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 08, 2018

Πέθανε ο ράπερ Mac Miller σε ηλικία μόλις 26 ετών

Ο πρώην σύντροφος της Ariana Grande άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στην Καλιφόρνια. Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο 26χρονος μουσικός, ο οποίος μιλούσε ανοικτά για τον εθισμό στις ναρκωτικές ουσίες, πέθανε από καρδιακή ανακοπή μετά από υπερβολική δόση.

«Ο Malcolm McCormick, γνωστός και αγαπητός στους φαν ως Mac Miller, πέθανε τραγικά στην ηλικία των 26 ετών. Ηταν ένα λαμπρό φως σε αυτό τον κόσμο για την οικογένεια, τους φίλους και τους φαν του», ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειάς του, χωρίς να δίνει λεπτομέρειες για τις συνθήκες του θανάτου του.

Σύμφωνα με το TMZ, ένας φίλος του ράπερ κάλεσε την αστυνομία στο σπίτι του τελευταίου.

Ο Miller χώρισε με την Ariana Grande τον περασμένο Μάιο, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης. Λιγότερο από μία εβδομάδα αργότερα, συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος, ενώ αντιμετώπιζε προβλήματα με ουσίες για πολλά χρόνια. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2012 και είχαν συνεργαστεί αρκετές φορές. Είχαν επίσης δώσει μαζί αρκετές συναυλίες με πιο ξεχωριστή τη συναυλία το 2017 στο Μάντσεστερ, ένα χρόνο μετά την τρομοκρατική επίθεση κατά τη διάρκεια συναυλίας της Αμερικανίδας.

Μετά την γνωστοποίηση της είδησης του θανάτου, δεκάδες τρολ γέμισαν το Instagram της Ariana Grande με πικρόχολες κατηγορίες ότι θα μπορούσε να τον σώσει. Ο καταιγισμός των κακόβουλων σχολίων οδήγησαν την τραγουδίστρια να απενεργοποιήσει τα σχόλια στο Instagram.

Μόλις χθες ο Mac Miller είχε ανεβάσει στο Youtube μια νέα ζωντανή εκτέλεση του κομματιού Hurt Feelings ενόψει της περιοδείας του που θα ξεκινούσε στις 27 Οκτωβρίου.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb