The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Στο Δημήτρη Κοντόπουλο το βραβείο για το καλύτερο τραγούδι του 2009 στη Ρωσία.

Η μπαλάντα «Solnce» που τραγούδησε η Ani Lorak κέρδισε το ρωσικό κοινό.


Δημοσίευση ΔΕΚ 23, 2009

Στο Δημήτρη Κοντόπουλο το βραβείο για το καλύτερο τραγούδι του 2009 στη Ρωσία.

Στο Δημήτρη Κοντόπουλο το βραβείο για το καλύτερο τραγούδι του 2009 στη Ρωσία.

Στα «ψιλά» των μέσων ενημέρωσης πέρασε η είδηση ότι ο επιτυχημένος συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος βραβεύτηκε πρόσφατα στη Μόσχα για το καλύτερο τραγούδι του 2009 στη Ρωσία. Ο Κοντόπουλος έκανε την παραγωγή, ενορχήστρωση και σύνθεση στο νέο album της διάσημης Ουκρανής τραγουδίστριας Ani Lorak η οποία είχε λάβει την δεύτερη θέση στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2008. Μέσα από αυτό το album, ξεχώρισε το τραγούδι «Solnce» το οποίο και βραβεύτηκε ως το καλύτερο τραγούδι για το 2009 στη Ρωσία. Ακούστε το τραγούδι εδώ...

Βέβαια το γεγονός αυτό δεν ήταν και τόσο μεγάλη έκπληξη, αφού το τραγούδι ήταν στην κορυφή του Ουκρανικού ραδιοφωνικού chart και στο Top 20 του ραδιοφωνικού chart της Ανατολικής Ευρώπης για μεγάλο διάστημα. Πρόκειται για μια μπαλάντα που κυκλοφορεί και σε αγγλική εκδοχή με τίτλο «Ι'm Alive». Πρόσφατα ο Δημήτρης Κοντόπουλος υπογράφει το νέο τραγούδι του Σάκη Ρουβά «Σπάσε το Χρόνο», με τον οποίο έχει σταθερή συνεργασία. ¶λλωστε είναι ο συνθέτης της περσινής Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision (This Is Our Night) αλλά και της μουσικής για την πρόσφατη ταινία με πρωταγωνιστή το Σάκη (Duress).

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος γεννήθηκε στις 9 Νοεμβρίου του 1971 στην Αθήνα. Σπούδασε μουσική για κινηματογράφο στο πανεπιστήμιο University of Southern California στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ασχολείται, από το 2000, επαγγελματικά με την μουσική και έχει συνεργαστεί ως συνθέτης/παραγωγός με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής βιομηχανίας όπως : ο Σάκης Ρουβάς, η ¶ννα Βίσση, η Έλλη Κοκκίνου, η Πέγκυ Ζήνα, η Έλενα Παπαρίζου, η Καίτη Γαρμπή, η Ηρώ, ο Γιάννης Βαρδής, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κ.ά.

Πολλά από τα τραγούδια του γνώρισαν μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία ενώ τα τραγούδια του "Μια Στιγμή" (2003) και "Πάνω Στην Τρέλα Μου" (2006) κατέλαβαν την πρώτη θέση στο ραδιοφωνικό chart της αντίστοιχης χρονιάς. Τα τραγούδια του "Εσένα Μόνο" (Καίτη Γαρμπή), "Όλα Γύρω Σου Γυρίζουν" (Σάκης Ρουβάς), "Και Σε Θέλω" (Σάκης Ρουβάς) έχουν διασκευαστεί γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία στα Τούρκικα, Σέρβικα και Βουλγάρικα αντίστοιχα από καταξιωμένους καλλιτέχνες των χωρών τους. Από το 2003 έως το 2007 ο Δημήτρης Κοντόπουλος έχει λάβει τέσσερα βραβεία Αρίων ενώ στο ενεργητικό του έχει 14 χρυσά album, 8 πλατινένια και 2 διπλά πλατινένια.

Πηγή φωτογραφίας: Δημήτρης Κοντόπουλος - Twitter

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb