The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Πέντε παιχνίδια που παίζαμε μανιωδώς στα «φλιπεράκια»

Αξέχαστα


Δημοσίευση ΑΥΓ 31, 2018

Πέντε παιχνίδια που παίζαμε μανιωδώς στα «φλιπεράκια»

Τα «φλιπεράκια» ήταν μια απαραίτητη διασκέδαση για όσους είχαν την τύχη να βρεθούν στην εποχή τους. Θεοσκότεινοι χώροι, γεμάτοι κόσμο και ενίοτε καπνό, φωνές και πολλά κέρματα. Τα τουρνουά έδιναν και έπαιρναν και τα στοιχήματα μπορεί να μετατρέπονταν κάποιες φορές σε full-time jobs.

Τα αγαπημένα παιχνίδια ήταν πολλά. Μια λίστα με όλα αυτά είναι σχεδόν αδύνατη. Όμως θυμηθήκαμε πέντε απ΄ αυτά, τα οποία βρίσκονταν σχεδόν σε κάθε σκοτεινό δωμάτιο και τα παίζαμε μανιωδώς. Και δεν σταματούσαμε, μέχρι η μητέρα ή ο πατέρας μας να έρθει να μας τραβήξει από το χέρι για να πάμε σπίτι, αφήνοντας στην μέση το τελευταίο παιχνίδι...

Wonder Boy

Ένα παιδί της ζούγκλας προσπαθεί να επιβιώσει με όπλο αυτοσχέδια τσεκούρια από έναν σορό κινδύνους. Το βιντεοπαιχνίδι πρωτοκυκλοφόρησε το 1986 από την SEGA.

Tehkan World Cup

Λίγο πριν το Μουντιάλ του 1986, κυκλοφόρησε το επιτραπέζιο φλιπεράκι «Tehkan World Cup». Τα κόλπα και τα στοιχήματα έδιναν και έπαιρναν, σε ένα από τα λίγα ηλεκτρονικά παιχνίδια που κοιτούσαμε προς τα κάτω και οι αντίπαλοι κάθονταν κυριολεκτικά τετ-α-τετ.

Double Dragon

Εδώ κι αν γινόταν χαμός. Συνεργασία, πολύ ξύλο και ατέλειωτες πίστες. Όταν κάποιοι πήγαιναν να το τερματίσουν, όλο το μαγαζί μαζευόταν από πάνω τους. Θρυλικό παιχνίδι, που ακούγεται πως θα κυκλοφορήσει ξανά.

OutRun

Το πιο ξενέρωτο παιχνίδι με αυτοκίνητο. Κι όμως η δημοφιλία του δεν είχε προηγούμενο. Φωνές και νεύρα έδιναν και έπαιρναν. Κι αυτό του 1986 από την SEGA.

Street Fighter

Ίσως το πιο γνωστό απ’ όλα. Ο καθένας είχε βρει τον «ήρωά» του και τον μάθαινε καλά. Κάποια στιγμή το τερμάτιζες άνετα. Αλλά τα διπλά έχουν μείνει στην ιστορία. Η ταινία με τον ίδιο τίτλο του 1994, επιβεβαιώνει την αγάπη του κόσμου, όπως και το ότι κυκλοφορεί ακόμα...

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb