The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

H Irina Shayk και οι εντυπωσιακές φίλες της «στηρίζουν» Ρωσία

Τα τρία μοντέλα ένωσαν τις δυνάμεις του κι έστειλαν το μήνυμά τους σε ολόκληρο τον κόσμο

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 07, 2018

H Irina Shayk και οι εντυπωσιακές φίλες της «στηρίζουν» Ρωσία

H εντυπωσιακή Irina Shayk είναι φανατική υποστηρίκτρια της εθνικής ομάδας της πατρίδας της και τις τελευταίες ώρες δίνει την δική της μάχη με σκοπό να εμψυχώσει τους παίκτες της εθνικής Ρωσίας για να φτάσουν στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στα γήπεδα της χώρας τους.

Έτσι, λίγες ώρες πριν την έναρξη του προημιτελικού κόντρα στην Κροατία, η πανέμορφη πρώην σύντροφος του Christiano Ronaldo, αποφάσισε να στείλει το μήνυμά της στους Ρώσους φιλάθλους και ποδοσφαιριστές, με την απαραίτητη συνδρομή δύο φίλων και συναδέλφων της. Είναι η Natalia Vodianova και η Natasha Poly.

Ημίγυμνες και καλυμμένες μόνο με κασκόλ της Ρωσίας, οι τρεις καλλονές πόζαραν στον φακό και μέσω Instagram έστειλαν το μήνυμα "Team Russia" ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού στο Σότσι.

We r #teamRussia with my 2 favorite Natasha’s @natashapoly @natasupernova Россия вперёд 🇷🇺💯

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irinashayk (@irinashayk) στις

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb