The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η βιταμίνη που χρειάζεσαι για περισσότερη σeξουαλική διάθεση

Δεν χρειάζεται να ψάξεις για να την βρεις


Δημοσίευση ΜΑΙ 16, 2018

Η βιταμίνη που χρειάζεσαι για περισσότερη σeξουαλική διάθεση

Η μειωμένη σeξουαλική διάθεση μπορείς να προέρχεται από άγχος ή κακή διατροφή και υπερβολική κούραση. Όταν όμως δεν υπάρχουν οι παραπάνω λόγοι, τότε πρέπει να κοιτάξετε την συγκέντρωση βιταμινών στον οργανισμό σας.

Συγκεκριμένα η βιταμίνη D είναι αρμόδια για την επιθυμία για ερωτικές επαφές. Την έχουμε στον οργανισμό μας, αλλά χρειάζεται να την ενεργοποιήσουμε.

Βιταμίνη D προσλαμβάνουμε από την έκθεση μας στον ήλιο, ενώ βρίσκεται επίσης σε πορτοκάλια, ακτινίδια, στα κόκαλα των λιπαρών ψαριών και σε ενισχυμένα τρόφιμα, όπως χυμούς, γάλα και δημητριακά.

Η έκθεση μας στον ήλιο είναι η μεγαλύτερη πηγή της βιταμίνης D, και αυτός είναι παραπάνω λόγος που οι καλοκαιρινοί μήνες φημίζονται για τη συχνότητα των ερωτικών συνερεύσεων.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb