The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Χαμός σε πτήση με μεθυσμένη επιβάτιδα ‑ Αναγκαστική προσγείωση στο «Ελ. Βενιζέλος»

Η νεαρή κοπέλα έβριζε διαρκώς επιβάτες και πλήρωμα

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΡ 24, 2018

Χαμός σε πτήση με μεθυσμένη επιβάτιδα ‑ Αναγκαστική προσγείωση στο «Ελ. Βενιζέλος»

Μια μεθυσμένη Αγγλίδα επιβάτης αποφάσισε να ξεσπάσει στους αεροσυνοδούς και τους επιβάτες της χθεσινής πτήση της EasyJet από το Μάντσεστερ προς την Πάφο. Μάλιστα η κατάσταση ξέφυγε τόσο από τον έλεγχο που ο πιλότος της πτήσης αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η νεαρή Αγγλίδα ήταν εκτός εαυτού παρότι επιβάτες και πλήρωμα προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν. Η εφημερίδα Sun μεταφέρει λογοκριμένες κάποιες από τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε, η οποίες δείχνουν πως βρίσκονταν πραγματικά εκτός εαυτού. Έστρεψε μάλιστα την προσοχή της και στους επιβάτες εκείνους που τραβούσαν video με όσα συνέβαιναν, λούζοντάς τους με διάφορες βρισιές.

Τελικά ο πιλότος της πτήσης αποφάσισε να κάνει αναγκαστική προσγέιωση στην Αθήνα, όπου και η θορυβώδης επιβάτιδα συνελήφθη μαζί με τις τρεις φίλες της. Στη συνέχεια, το αεροσκάφος εκτέλεσε το δρομολόγιο για την Πάφο κανονικά.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb