ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Δείτε τους νικητές: Κερδίστε 2 smartwatches για τα 4 χρόνια της Gearbest

Ένα γυναικείο και ένα ανδρικό


Δημοσίευση ΜΑΡ 22, 2018

Δείτε τους νικητές: Κερδίστε 2 smartwatches για τα 4 χρόνια της Gearbest
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το δημοφιλές κατάστημα της Gearbest, ένα από τα μεγαλύτερα e-shop τεχνολογίας στον κόσμο, συμπλήρωσε 4 χρόνια λειτουργίας και γιορτάζει με ένα μοναδικό giveway για τους αναγνώστες του E-Radio και του E-Daily.

Δείτε παρακάτω τα 2 smartwatch και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μας στην ειδική φόρμα που ακολουθεί.

Κερδίστε ένα smartwatch

NO.1 S9 Heart Rate Smartwatch

To S9 είναι φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και έχει δερμάτινο λουράκι και αποτελεί μια πολύ ποιοτική κατασκευή στο σύνολο της.

Περιέχει ένα ευέλικτο τσιπ NFC που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε διάφορες περιστάσεις με άλλες συσκευές (ξεκλειδώνοντας για παράδειγμα μια κλειδαριά με δυνατότητα NFC με το smartwatch σας) και η μπαταρία του έχει εκτεταμένη διάρκεια ζωής.

Όπως θα περίμενε κανείς το No.1 S9 έχει όλες τις γνωστές λειτουργίες ενός smartwatch όπως η παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας, το βηματόμετρο, το μετρητή θερμίδων, ανιχνευτής ποιότητας ύπνου και ούτω καθεξής.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι λόγο της πολύ καλής κατασκευής είναι ευχάριστο και άνετο στο χέρι και μοιάζει με ένα κανονικό ρολόι.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Fashion S3 Smartband Bracelet

Tα περισσότερα smartwatch απευθύνονται κυρίως σε άνδρες και αυτό φαίνεται από τα σχέδια που υπάρχουν καθώς και τα χρώματα και υλικά.

Και εδώ έρχεται να κάνει την διαφορά το Fashion S3 Smartband Bracelet

Ένα design μεταλικό ρολόι σε ροζ χρώμα με λουράκι απο σιλικόνη. Είναι αδιάβροχο και έχει όλες τις γνωστές λειτουργίες ενός smartwatch όπως η παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας, το βηματόμετρο, το μετρητή θερμίδων, ανιχνευτής ποιότητας ύπνου και ούτω καθεξής.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb