The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Δείτε τι τρώει πάντα ο Trump από τα McDonalds

Ο ίδιος έχει παραδεχτεί ότι έχει μεγάλο κόλλημα με το junk food


Δημοσίευση ΔΕΚ 04, 2017

Δείτε τι τρώει πάντα ο Trump από τα McDonalds

Συνήθως, οι περισσότεροι άνθρωποι όταν επιλέγουμε τα fast foods για το φαγητό μας, έχουμε μία στάνταρ παραγγελία που κάνουμε. Εξαίρεση σε αυτό, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει μεγάλο κόλλημα με το junk food.

Δύο πρώην υπεύθυνοι της προεκλογικής του εκστρατείας, ο Corey Lewandowski και ο David Bossie έγραψαν το βιβλίο «Let Trump Be Trump», στο οποίο μεταξύ άλλων αποκαλύπτουν τις επιλογές του προέδρου των ΗΠΑ από τα McDonalds.

Η στάνταρ παραγγελία του λοιπόν αποτελείται από 2 Big Mac, 2 Fillet-O-Fish και ένα μιλκσέικ σοκολάτα, ενώ κάποιες φορές ζητάει και πατάτες.

Βέβαια, στο AirForce One υπάρχουν πάντα φαγητά από τα McDonald’s και τα KFC, ενώ υπάρχουν ουκ ολίγα πακέτα με Oreo, πατατάκια, πρέτζελς και μπισκότα Vienna Fingers για τις ανάγκες του ισχυρότερου ανθρώπου στον κόσμο.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb