The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Τι να κάνεις όταν βαριέσαι!

Μη σπαταλάς τον χρόνο σου...


Δημοσίευση ΔΕΚ 02, 2017

Τι να κάνεις όταν βαριέσαι!

Πόσες φορές βαριέσαι τόσο πολύ, που εκνευρίζεσαι ακόμα και με τον εαυτό σου; Ο φίλος σου ακύρωσε την έξοδο, τα χρήματά σου δεν φτάνουν για να βγεις από το σπίτι σου, το σώμα σου σε πρόδωσε και πρέπει να μείνεις σπίτι.

Όποιος και αν είναι ο λόγος κάνε το πολύτιμό σου χρόνο, να αξίζει. Κάνε τις στιγμές να αξίζουν με μερικές από τις παρακάτω ιδέες:

Διάβασε όλα τα βιβλία που ξεκίνησες αλλά παράτησες στη μέση.

Σε μια εποχή που εθιστήκαμε στο γρήγορο, στην ανάγνωση μικρών κειμένων, μπορείς να εκμεταλλευτείς τον χρόνο σου και να διαβάσεις όσα βιβλία αγόρασες, ενθουσιασμένος, αλλά οι γρήγοροι ρυθμοί δεν σε άφησαν να τα απολαύσεις.

Περιποιήσου τον εαυτό σου.

Πόσες φορές ζήλεψες όσους ξοδεύουν ώρες και χρήματα για την προσωπική τους φροντίδα. Μπες στο διαδίκτυο, βρες κόλπα για να δείχνεις φρέσκος, και δώσε στον ευατό σου μικρές απολαύσεις, χωρίς τύψεις.

Μαγείρεψε κάτι πραγματικά νόστιμο που δεν προλαβαίνεις να μαγειρέψεις καθημερινά.

Βαρέθηκες τις μακαρονάδες και τα delivery; Βλέπεις αυγά και θες να κάψεις όλα τα κοτέτσια; Ευκαιρία να πας στο σούπερ μάρκετ και να φτιάξεις ένα φαγητό που θέλει χρόνο και ιδιαίτερη προετοιμασία.

Άκου μουσική που δεν έχεις ξανακούσει.

Το διαδίκτυο μπορεί να σε ταξιδέψει σε όλο το κόσμο και να ακούσεις και τις πιο μακρινές μουσικές του κόσμου. Απλά ψάξε.

Δες παλιές φωτογραφίες.

Σε πλήγωσε η πρώην και έθαψες τις παλιές φωτογραφίες σας; Συγχώρεσε την, και ξαναθυνήσου όλες τις ωραίες στιγμές που έχεις ζήσει. Για αυτό τις φωτογράφησες, για να τις θυμάσαι.

Πάρε φίλους και συγγενείς στο τηλέφωνο και μάθε τα νέα όλων.

Πριν χάσεις για πάντα ανθρώπους που αγαπάς, επικοινώνησε μαζί τους, δώσε και πάρε χαρά. Οι συγγενείς πάντα χαίρονται να σε ακούνε.

Γυμνάσου.

Θα γίνεις κορμάρα, θα βελτιώσεις την υγεία σου, και θα γλυτώσεις από τον αργό θάνατο του καναπέ.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb