The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

10 εξαιρετικά τραγούδια με εντυπωσιακά πνευστά

Βρίσκονται εκεί και κλέβουν την παράσταση

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΣΣΑΚΗΣ
Δημοσίευση ΝΟE 19, 2017

10 εξαιρετικά τραγούδια με εντυπωσιακά πνευστά

To σαξόφωνο, η τρομπέτα. Στα χέρια ενός ικανού καλλιτέχνη μπορούν να κάνουν θαύματα, προσθέτοντας στα τραγούδια ρυθμό, ένταση ή και συναίσθημα ανάλογα την περίπτωση.

Ο Bruce Springsteen γνώριζε πολύ καλά τι έκανε όταν ενσωμάτωσε στη μπάντα του τον Clarence Clemons, βάζοντας τον επίσης στο εμβληματικό εξώφυλλο του δίσκου "Born To Run". Οι Pink Floyd στο "Money", ένα κομμάτι που ξεχωρίζει για το χαρακτηριστικό μπάσο του Roger Waters αλλά και το σαξόφωνο του Dick Perry που παίζει επίσης στο "Us And Them" από το ίδιο άλμπουμ, "Darkside Of The Moon".

Εκατοντάδες Pop και Rock καλλιτέχνες έχουν ενσωματώσει στα κομμάτια τους ένα όργανο το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως σε είδη όπως η Jazz. Όταν μάλιστα πρόκειται για κάποιο σόλο, όπως στις περισσότερες από τις παρακάτω περιπτώσεις, τότε το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

1. Sade - Smooth Operator
2. George Michael - Careless Whisper
3. Sting - Englishman In New York
4. James Brown - Papa's Got a Brand New Bag
5. INXS - Never Tear Us Apart
6. Pink Floyd - Money
7. The Doors - Touch Me
8. The Rolling Stones - Bitch
9. Bruce Springsteen - Born To Run
10. Joe Cocker - Unchain My Heart

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb