The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ιαπωνία: Αδέσποτη γάτα ο κύριος ύποπτος για την απόπειρα δολοφονίας 82χρονης

Η ηλικιωμένη γυναίκα χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΝΟE 13, 2017

Ιαπωνία: Αδέσποτη γάτα ο κύριος ύποπτος για την απόπειρα δολοφονίας 82χρονης

Μια αδέσποτη γάτα είναι ο κύριος ύποπτος για την απόπειρα δολοφονίας μιας 82χρονης γυναίκας από την Ιαπωνία, η οποία βρέθηκε αιμόφυρτη μέσα σπίτι της, σε μια ορεινή περιοχή της νότιας Ιαπωνίας. Την Mayuko Matsumoto βρήκε η κόρη της όταν πήγε να την επισκεφτεί.

Η ηλικιωμένη έφερε 20 τραύματα στο πρόσωπο της, και ο ιατροδικαστής μετά την εξέταση, έκανε λόγο για τραύματα «πρωτοφανούς αγριότητας». Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, όπως μετέδωσε το Γαλλικό πρακτορείο.

«Όταν τη βρήκαμε, ολόκληρο το πρόσωπό της πάνω από το πιγούνι της ήταν καλυμμένο με αίμα. Δεν ήξερα τι είχε συμβεί», ανέφερε η κόρη της άτυχης γυναίκας. Η 82χρονη δεν μπορούσε να μιλήσει από το σοκ και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κάποιο σημάδι διάρρηξης στο σπίτι, ούτε ίχνη εισόδου ή εξόδου κάποιου προσώπου περίπου την ώρα που υπολόγισαν ότι έγινε η επίθεση. Μελετώντας πιο διεξοδικά την υπόθεση, κατέληξαν ότι οι πληγές της ηλικιωμένης έμοιαζαν πολύ με… γρατζουνιές γάτας.

Ξεκίνησαν να ερευνούν τις αδέσποτες γάτες της περιοχής και βρήκαν μικρή ποσότητα αίματος στα νύχια μιας γάτας, το οποίο πιθανότατα να είναι ανθρώπινο. Η τελική απάντηση αναμένεται από το εγκληματολογικό εργαστήριο.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb