The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Έκτη κλοπή σε σπίτι ποδοσφαιριστή μέσα σε ένα μήνα ‑ «Έγδυσαν» και τον Καρσελά του Ολυμπιακού

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έχουν να κάνουν με μία πολύ καλά οργανωμένη σπείρα

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΝΟE 13, 2017

Έκτη κλοπή σε σπίτι ποδοσφαιριστή μέσα σε ένα μήνα ‑ «Έγδυσαν» και τον Καρσελά του Ολυμπιακού

Συνεχίζονται να έρχονται στο φως της δημοσιότητας περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων εις βάρος γνωστών ποδοσφαιριστών. Το έκτο θύμα που προστέθηκε μόλις στη σχετική λίστα είναι ο Μεχντί Καρσελά-Γκονσάλες του Ολυμπιακού.

Όπως έγινε γνωστό η διάρρηξη έγινε στις 30 Οκτωβρίου του 2017. Ο Μεχντί Καρσελά επέστρεψε στο σπίτι του στη Βουλιαγμένη, μετά από προπόνηση. Μόλις μπήκε στο διαμέρισμα διαπίστωσε έκπληκτος πως ήταν άνω – κάτω! Όπως και σε παρόμοιες περιπτώσεις, οι Αρχές διαπίστωσαν πως ένα παράθυρο ήταν παραβιασμένο. 

Οι αδίστακτοι διαρρήκτες πήραν ένα μικρό χρηματοκιβώτιο που είχε στην κρεβατοκάμαρά του. Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Μετά από αναζητήσεις, οι Αρχές βρήκαν κοντά στο βουνό, 400 μέτρα μακριά, το μικρό χρηματοκιβώτιο πεταμένο και ανοιγμένο.

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα του Σαββάτου, 11.11.2017, θύματα διάρρηξης έπεσαν και δύο ακόμη άσσοι του Ολυμπιακού, οι Ομάρ Ελαμπντελαουί και Οτζίτζα Οφόε. Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μένουν σε διαμερίσματα που βρίσκονται σε συγκρότημα κατοικιών στην Γλυφάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως διαρρήκτες «μπούκαραν» και σε αυτά τα σπίτια και απέσπασαν κοσμήματα, χρήματα, ακόμη και ρούχα.

Την ίδια ημέρα άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή. Οι διαρρήκτες παρακολουθούσαν το σπίτι και εισέβαλαν στο εσωτερικό του από ανασφάλιστο παράθυρο μεταξύ 19.30 και 22.00, όταν οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι έψαξαν όλους τους χώρους και αφαίρεσαν μετρητά και κοσμήματα αξίας.

Οι παραπάνω διαρρήξεις έγιναν πριν ακόμα συμπληρωθεί ένας μήνας από τη διάρρηξη στο σπίτι του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Εμμανουέλ Εμενίκε, στις 17 Οκτωβρίου στη Βούλα. Ο Εμενίκε βρισκόταν τότε στην Αθήνα, καθώς δεν είχε ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας του στη Βαρκελώνη, αλλά δεν ήταν στο σπίτι του την ώρα της επίθεσης. Τα μέλη της σπείρας μπήκαν από ανασφάλιστη πόρτα. Όταν ο ποδοσφαιριστής γύρισε στην οικία του βρήκε όλους τους χώρους αναστατωμένους και ειδοποίησε την Αστυνομία. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, εκλάπησαν αντικείμενα αξίας και μετρητά.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 14 Οκτωβρίου, θύμα έπεσε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, όταν διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του στην περιοχή της Βάρης. Ο ποδοσφαιριστής απουσίαζε για αρκετές ημέρες και διαπίστωσε το συμβάν με δύο ημέρες καθυστέρηση.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έχουν να κάνουν με μία πολύ καλά οργανωμένη σπείρα που παρακολουθεί τα θύματά της, τα σπίτια-στόχους και «χτυπάει» όταν είναι απόλυτα σίγουρη ότι δεν θα βρει κάποιο εμπόδιο κατά την εισβολή. Τα μέλη της φροντίζουν να μην «προδοθούν» από κάμερες ασφαλείας, ενώ από τον τρόπο δράσης τους φαίνεται ότι έχουν… εμπειρία (συνεπώς πρόκειται για σεσημασμένους).

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb