The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Johnny Depp: «Λιώμα» και υποβασταζόμενος στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας

Σε άσχημη κατάσταση τον έπιασε η κάμερα με τον προσωπικό του φρουρό να τον κρατά όλη την ώρα

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΝΟE 04, 2017

Johnny Depp: «Λιώμα» και υποβασταζόμενος στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας

Αγαπημένος από χιλιάδες αλλά συχνά αυτοκαταστροφικός, ο Johnny Depp εμφανίστηκε υποβασταζόμενος στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Murder on the Orient Express», στο Λονδίνο. Ο σταρ του Χόλιγουντ περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα κομψό μαύρο tuxedo με λυτό παπιγιόν, αλλά έχοντας διαρκώς κάποιον να τον κρατάει. Κι όλα αυτά ενώπιον δεκάδων θαυμαστών που βρέθηκαν στο Royal Albert Hall.

«Όλοι πιστεύουν ότι τα έπινε» δήλωσαν κάποιοι στη βρετανική Sun, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι ήταν απλά μια άτυχη στιγμή και πως δεν ήταν και τόσο χάλια όσο έδειξαν μερικές φωτογραφίες. Πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα ποτά ήταν άφθονα και το προηγούμενο βράδυ, καθώς ο Depp λέγεται ότι πέρασε μια βόλτα απ' το περιβόητο club «The Box», όπου και του έγινε παρατήρηση γιατί κάπνιζε στο εσωτερικό του καταστήματος.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb