The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

5 τραγουδάρες που έχασες μέσα στον Σεπτέμβριο

Για να μην ψάχνεσαι

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΣΣΑΚΗΣ
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 28, 2017

5 τραγουδάρες που έχασες μέσα στον Σεπτέμβριο

Jack Savoretti - Whiskey Tango

Ο Jack Savoretti έχει ήδη καταφέρει να έχει ένα πολύ όμορφο ραδιοφωνικό -hype- χιτ στην χώρα μας με το "Back Where I Belong" που παίχτηκε σε όλα σχεδόν τα καλά ραδιόφωνα. Από εκείνα που σιγοτραγουδάς στο αυτοκίνητο. Το "Whiskey Tango" μίλησε απ' ευθείας στις καρδιές μας εδώ στο E-Daily ενώ το ακούς σε Velvet και Athens Party+.

Rapsody - Power (Feat. Kendrick Lamar & Lance SkIIIWalker)

Πριν από δυο χρόνια η Rapsody ήταν μια από τους guests στο άλμπουμ ορόσημο του Kendrick Lamar, "To Pimp A Butterfly". 
Στο πρώτο της άλμπουμ που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες, ο Lamar ανταπέδωσε την συμμετοχή, σε ένα κομμάτι που είναι άψογο ακόμα και πριν εμφανιστεί ο ίδιος.

Jessie Ware - Selfish Love

Αν είσαι από αυτούς που με περιέργεια περίμεναν το επόμενο κομμάτι της Jessie Ware που θα σε κάνει να ξεκολήσεις από το "Running", λυπάμαι αυτό είναι κατόρθωμα και δύσκολα θα συμβεί. Παρόλα αυτά  ο τρόπος ερμηνείας της Βρετανίδας εξακολουθεί να έχει μια αύρα ηρεμίας κι αισθησιακής άνεσης, χαρακτηριστικά που υπάρχουν πολύ έντονα στο "Running".

Bicep - Vale

Όταν το Reworks δεν είναι μια μακριά ανάμνηση και απλά βάζεις στο repeat -ίσως- το καλύτερο άλμπουμ του 2017 στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής. Ακούγοντάς το, ξαναζείς στο μυαλό σου την εμπειρία του μαγικού live που μας προσέφερε το δίδυμο που έχει ως βάση το Λονδίνο.

Khalid - Young, Dumb and Broke

Θυμηθείτε τον, είναι μόλις 19 ετών και στην Αμερική ήδη ανεβαίνει τις θέσεις του Billboard. Αξίζει να σας απασχολήσει :)

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb