The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Aν ακούς αυτό το είδος μουσικής, ίσως να έχεις ψυχολογικά προβλήματα

Μελέτη σε πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 27, 2017

Aν ακούς αυτό το είδος μουσικής, ίσως να έχεις ψυχολογικά προβλήματα

Σύμφωνα με νέα μελέτη των ερευνητών του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, οι άνθρωποι που παρουσιάζουν ψυχοπαθητικά χαρακτηριστικά έχουν περισσότερες πιθανότητες να ακούν ραπ μουσική.

Οι ερευνητές έπαιξαν 260 τραγούδια για 200 άτομα και έπειτα τα εξέτασαν για να δουν το ψυχοπαθητικό τους σκορ. Τα αποτελέσματα; Τα άτομα με τα υψηλότερα ψυχοπαθητικά αποτελέσματα ήταν φαν της ραπ, ενώ οι άνθρωποι με χαμηλές ψυχοπαθητικές βαθμολογίες ήταν φαν των ποπ τραγουδιών.

Η ραπ μουσική έχει τις ρίζες της στην αφρικανική-αμερικανική κουλτούρα και, σύμφωνα με την μελέτες, η ραπ μουσική που ακούμε σήμερα προέρχεται από την κουλτούρα των νέων Αφροαμερικανών της εργατικής τάξης που άκουγαν χιπ-χοπ .

Οι ερευνητές ελπίζουν να ξεκινήσουν μια ευρύτερη μελέτη για να επαληθεύσουν τα ευρήματά τους, ειδικά όταν τα αρχικά ευρήματα σχετικά με τη μουσική ραπ συνδυάζεται με ιστορικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb