The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Μέρα της Γυναίκας: Aφιέρωμα στις γυναίκες που θαυμάζουμε News Room

Οι απίστευτες μεταμορφώσεις της Cher: Το εκκεντρικό sεx symbol των 70s

Όταν η τραγουδίστρια ήταν το απόλυτο hippie είδωλο

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 07, 2017

Οι απίστευτες μεταμορφώσεις της Cher: Το εκκεντρικό sεx symbol των 70s

Την εποχή του 70 τα ρούχα της, το στυλ της, τα μακριά, στιλπνά μαλλιά της που ανέμιζαν στο πέρασμά της και η φωνή της, έκαναν τους άντρες να λυγίζουν και τις γυναίκες να θέλουν να της μοιάσουν. Η Cher ξεχώριζε πάντοτε και παραμένει ένα είδωλο. 

Η θεά της ποπ έχει βραβευτεί με Όscar, Grammy, Emmy, 4 Χρυσές Σφαίρες, ένα βραβείο από το φεστιβάλ των Καννών και ένα People's Choice Award για το έργο της στην μουσική, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Ήταν επίσης και η ικανότητά της να προσαρμόζεται πάντα στα μουσικά δρώμενα της εποχής που την κρατούσε στα πράγματα για δεκαετίες. Κι όταν τα παλιά της τραγούδια δεν ακούγονταν, επέστρεψε στα 90s κάνοντας ένα δίσκο που την γύρισε στο νούμερο 1.

Όπως και να έχει, εκτός από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της στη μουσική, η Cher αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons που έχουν υπάρξει. Δείτε μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της!

Παραλαμβάνοντας το βραβείο Icon για το σύνολο της καριέρας της, δήλωσε: «Ήθελα να το κάνω αυτό από τότε που ήμουν 5 ετών και το κάνω εδώ και 53 χρόνια. Χτες έγινα 71 ετών και μπορώ να κάνω σανίδα για 5 λεπτά! Θέλω να ευχαριστήσω την μαμά μου. Επειδή μου είπε δεν θα γίνεις η εξυπνότερη, ομορφότερη, πιο ταλαντούχα αλλά θα είσαι ξεχωριστή»

«Το μόνο πράγμα στον κόσμο που μπορείς να αλλάξεις είναι ο εαυτός σου, και αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά στον κόσμο»

«Έπαιρνα πάντα ρίσκα και ποτέ δεν ανησυχούσα τι πραγματικά μπορεί να σκεφτεί ο κόσμος για μένα»

«Οι άνδρες δεν είναι απαραίτητοι, είναι απλώς πολυτέλεια»

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb