The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Ο προάγγελος του drone: Πώς έκαναν εναέριες λήψεις το 1900

Η εφεύρεση του George R. Lawrence


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 20, 2017

Ο προάγγελος του drone: Πώς έκαναν εναέριες λήψεις το 1900

Σήμερα τα drones έχουν κατακτήσει τους... ουρανούς. Ίσως να μας φαίνονται πλέον κάτι συνηθισμένο, φανταστείτε όμως πόσο σημαντικό ήταν το όραμα του George R. Lawrence το 1900 που έφτιαξε τα πρώτα drones.

Ο Lawrence δεν θα μπορούσε να το γνωρίζει εκείνη την εποχή πως η εφεύρεσή του θα χρησίμευε ως πολύ πρόωρος πρόδρομος για τα drones του σήμερα. 

Δεν ήταν η πρώτη του εφεύρεση - είχαν προηγηθεί: η μεγαλύτερη φωτογραφική μηχανή στον κόσμο, η φωτογράφηση με φλας - ήταν επίσης καινοτόμος στη επεξεργασία των εικόνων. Ο φωτογράφος από το Σικάγο ήταν απίστευτα πρωτοπόρος!

Ο Lawrence ήταν ένας πραγματικός οραματιστής. Αρχισε να χρησιμοποιεί χαρταετούς για την κάμερά του όταν το αερόστατο στο οποίο επέβενε και ο ίδιος έπεσε και ο ίδιος τραυματίστηκε ενώ η κάμερά του έσπασε.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb