The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Στιλάτα ζευγάρια παππούδων που είναι πιο cool από τους διάσημους του Χόλιγουντ

Οι λογαριασμοί τους στο Instagram κάνουν θραύση


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 19, 2017

Στιλάτα ζευγάρια παππούδων που είναι πιο cool από τους διάσημους του Χόλιγουντ

Το Instagram είναι γεμάτο από φωτογραφίες στιλάτων αντρών και γυναικών, συνήθως νέας ηλικίας, που όσο πιο ωραίοι είναι τόσο περισσότερους ακολούθους έχουν.

Πέραν όμως από όλους αυτούς τους influencers που η εικόνα τους είναι συνηθισμένη, υπάρχουν ορισμένοι λογαριασμοί στο Instagram που ακόμα και οι καλύτεροι fashion bloggers ζηλεύουν.

Πρόκειται για ζευγάρια παππούδων, που παρά τα χρόνια τους, βάζουν κάτω fashionistas που γυρνάνε τις εβδομάδες μόδας του κόσμου, μοντέλα που που τα ονόματα τους είναι συνώνυμα του στιλ, ακόμα και διάσημους του Χόλιγουντ που εδώ και χρόνια μονοπωλούν τα μέσα.

Αρκεί μια περιήγηση στους λογαριασμούς τους στο Instagram και θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. Άνθρωποι που αφήνουν τους νεότερους με το στόμα ανοιχτό και που αποτελούν την ιδανική εικόνα του μέλλοντος για κάθε millenial.

Δείτε τις φωτογραφίες τους παρακάτω και σίγουρα θα θέλετε να τους ακολουθήσετε για να πάρετε συμβουλές μέσα από τη γοητεία και τον τύπο τους.

Paul & Tutti (Αυστραλία)

Gunther & Britt (Γερμανία)

Bon & Pon (Ιαπωνία)

Mort & Virginia Linder (ΗΠΑ)

Nazare & Eduardo (Πορτογαλία) 

Karen & Greg (Βρετανία)

Bill & Eva (ΗΠΑ)

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb