The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η 29χρονη κωφή τραγουδίστρια που συγκλόνισε στο America`s Got Talent

Ένα κορίτσι με απίστευτη φωνή και συγκλονιστική ιστορία

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 10, 2017

Η 29χρονη κωφή τραγουδίστρια που συγκλόνισε στο America`s Got Talent

Η 29χρονη Mandy Harvey έκλεψε την παράσταση με την εμφάνισή της στη σκηνή του America's Got Talent, σε ένα επεισόδιο που προβλήθηκε αυτή την εβδομάδα. Η Mandy έχασε την ακοή της στην ηλικία των 18 ετών, αλλά εμφανίστηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει ένα δικό της τραγούδι.

Όπως εξήγησε στους κριτές απώλεσε την ακοή της, αλλά τελικά δεν εγκατέλειψε το πάθος της για το τραγούδι το οποίο αγαπούσε από μικρή. Το τραγούδι της ονομάζεται «Τry» και προκάλεσε τεράστια συγκίνηση. Η φωνή της και η δύναμή της την έκαναν να περάσει απευθείας στους τελικούς με τη διαδικασία του "golden buzzer". Ακόμη και ο σκληρός κριτής Simon Cowell σηκώθηκε όρθιος και έσπευσε να την αγκαλιάσει.

Αυτό που δεν γνωρίζουν αρκετοί, είναι πως η Mandy Harvey έχει στο ενεργητικό της τρια album, τα οποία απέσπασαν θετικές κριτικές. Όμως είναι σίγουρο ότι η εμφάνισή της στο δημοφιλές τηλεοπτικό παιχνίδι θα απογειώσει την καριέρα της.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb