The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

H Ariana Grande επιστρέφει στο Μάντσεστερ για μια συναυλία μνήμης για τα θύματα της επίθεσης

Μαζί της η Katy Perry, οι Coldplay, η Miley Cyrus και ο Justin Bieber

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΙ 30, 2017

H Ariana Grande επιστρέφει στο Μάντσεστερ για μια συναυλία μνήμης για τα θύματα της επίθεσης

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Ariana Grande θα δώσει την προσεχή Κυριακή 4 Ιουνίου μια φιλανθρωπική συναυλία στο Μάντσεστερ, στη μνήμη των θυμάτων της πολύνεκρης επίθεσης που συγκλόνισε την χώρα.

Η συναυλία, θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Emirates Old Trafford» και η νεαρή τραγουδίστρια θα έχει στο πλευρό της μια πλειάδα αστέρων, από την Katy Perry, τους Coldplay, την Miley Cyrus και τον Justin Bieber. Τις πληροφορίες αυτές έκαναν σήμερα γνωστές οι διοργανωτές της συναυλίας. Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει μεθαύριο μέσω διαδικτύου.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τη συναυλία θα δοθούν στο έκτακτο ταμείο που συγκροτήθηκε για να παρασχεθεί βοήθεια στους συγγενείς των θυμάτων της επίθεσης, που διαπράχθηκε την Δευτέρα 22 Μαϊου στο τέλος της συναυλίας της Ariana Grande στο Μάντσεστερ Αρένα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 22 άνθρωποι και να τραυματιστούν 116.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb