The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Game of Thrones: Έρχονται τέσσερις νέες σειρές

Τα νέα από το Westeros είναι καλά

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΙ 05, 2017

Game of Thrones: Έρχονται τέσσερις νέες σειρές

Τον περασμένο Νοέμβριο, έγινε γνωστό ότι το HBO συζητούσε με τον George R.R. Martin το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί μία spinoff σειρά του Game of Thrones. Πλέον υπάρχουν μερικά ακόμα στοιχεία πάνω σε αυτή την ιδέα. 

Σύμφωνα με το Variety, το τηλεοπτικό δίκτυο ετοιμάζει όχι απλά μία νέα σειρά από τον φανταστικό κόσμο του Martin, αλλά έως και τέσσερις. Ειδικότερα, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, το HBO έχει ήδη προσλάβει τέσσερις σεναριογράφους, ζητώντας τους να βρουν νέους τρόπους να μεταφερθούν στην τηλεόραση, μέρη της εκτενέστατης ιστορίας του A Song of Ice and Fire, της σειράς βιβλίων στην οποία βασίζεται η τηλεοπτική σειρά.

Πιο συγκεκριμένα, ο στόχος των σεναριογράφων είναι "να εξερευνήσουν πολλαπλά πιθανά spinoffs του Game of Thrones".

Ο κλήρος έπεσε στους Max Borenstein, Jane Goldman, Brian Helgeland και Carly Wray, οι οποίοι έχουν πλούσιο βιογραφικό. Ο Borenstein έχει γράψει τα πρόσφατα Kong: Skull Island και Godzilla, η Goldman είναι ένα από τα μυαλά πίσω από τα υπέροχα Kingsman, ο Helgeland δημιούργησε το επικό και υποτιμημένο Legend και η Grey ήταν στην ομάδα σεναριογράφων του κορυφαίου Mad Men.

Ενδεικτικό του πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει το HBO την πιθανότητα για spinoffs είναι το γεγονός ότι οι σεναριογράφοι θα δουλεύουν σε συνεργασία τόσο με τον Martin, σεβόμενοι το συνολικό του έργο, όσο και με τα "μεγάλα κεφάλια" του Game of Thrones, Dan Weiss και David Benioff (αν και αυτοί δεν θα συμμετέχουν στη συγγραφική διαδικασία).

Σε αυτή τη φάση δεν έχει ακόμα οριστεί χρονοδιάγραμμα. "Θα πάρουμε όσο χρόνο, πολύ ή λίγο, χρειάζονται οι σεναριογράφοι και όπως πάντα, θα αξιολογήσουμε τα σενάρια, όταν θα είναι έτοιμα", δήλωσε σχετικά, εκπρόσωπος του HBO.

Φυσικά, η ταυτόχρονη δουλειά σε τέσσερα πρότζεκτ δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα δημιουργηθούν τέσσερις σειρές, καθώς κάποια από τα σενάρια ενδέχεται να αποδειχθούν πιο ενδιαφέροντα από τα άλλα. Παρόλα αυτά πολλοί θα ήθελαν να δουν τι ακριβώς συνέβη στο παρελθόν όσων βλέπουμε στο Game of Thrones, όπως την ιστορία των διάσημων Οίκων του Westeros πριν την εποχή των 7 βασιλείων.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb