The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η κούνια του τρόμου στην άκρη του γκρεμού

Στο Εκουαδόρ κάποιοι είναι πολύ τολμηροί


Δημοσίευση ΜΑΙ 02, 2017

Η κούνια του τρόμου στην άκρη του γκρεμού

Τα τελευταία χρόνια, ο Carlos Sanchez, εθελοντής στο Στρατιωτικό Γεωγραφικό Ινστιτούτο, βοήθησε μια ομάδα ηφαιστειολόγων παρατηρώντας και καταγράφοντας τις δραστηριότητες του ηφαιστείου Tungurahua από ένα δεντρόσπιτο που είχε φτιάξει σε μια καταπράσινη κορυφή κοντά στο Baños του Εκουαδόρ, λιγότερο από ένα μίλι μακριά από τον κρατήρα του ηφαιστείου.

Από αυτό το σημείο ο Sanchez παρακολουθούσε αν το ηφαίστειο έβγαζε λάβα που θα μπορούσε να φτάσει στα χωριά του Baños, που βρίσκονται στους πρόποδες του ηφαιστείου, και ήταν έτοιμος ανα πάσα στιγμή, να ενημερώσει το Παρατηρητήριο έτσι ώστε οι κάτοικοι να μπορούν να εκκενώσουν εγκαίρως τα σπίτια τους!

Η οικογένεια του πήγαινε να τον δει τα Σαββατοκύριακα και για να τους κρατήσει απασχολημένους, αποφάσισε να χτίσει μια κούνια... που κρέμεται από ένα κλαδί στην άκρη του γκρεμού!

Κάποιος, κάποτε, έβγαλε φωτογραφία το σημείο, η εικόνα με το κορίτσι με το κόκκινο μπουφάν που αιωρείται στο κενό έγινε viral, και έκτοτε η περιοχή απέκτησε τουριστικό ενδιαφέρον!

Διαβάστε Ακόμη
Travel ΜΑΡ 05, 2017
Η ανάβαση του τρόμου που προσφέρει πανοραμική θέα στο Machu Picchu
Για να δεις την όμορφη θέα πρέπει να γίνεις ριψοκίνδυνος
Παράξενα ΑΠΡ 18, 2017
Η πιο τρομακτική πισίνα που έχετε δει στην ζωή σας
Δεν μπαίναμε ούτε για πλάκα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb