The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Το στοιχειωμένο πάρτι του Χίτσκοκ που άφησε εποχή

Τι έφαγαν, τι ήπιαν, και πώς ήταν σκηνοθετημένο

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΜΑΡ 13, 2017

Το στοιχειωμένο πάρτι του Χίτσκοκ που άφησε εποχή

Πόσο τυχερός μπορεί να είναι κάποιος που έχει την ευκαιρία να πάει στο μοναδικά αυθεντικό πάρτι θρίλερ του τεράστιου σκηνοθέτη Alfred Hitchcock; (Πολύ!)

Το πάρτι αυτό έμεινε στην ιστορία μιας και ο σκηνοθέτης, που του άρεσαν πολύ οι φάρσες και τα αστεία, βρήκε το απόλυτο σκηνικό για να παίξει, και τους καλύτερους ηθοποιούς - τους φίλους του που δεν είχαν σενάριο στα χέρια τους και δεν είχαν ιδέα τι τους περίμενε. 

Το 1953 λοιπόν ο κύριος Hitchcock αποφάσισε να κάνει ένα στοιχειωμένο πάρτι με φαντάσματα στο πρόσφατα νοικιασμένο του διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη.

Όλα ήταν φτιαγμένα στην εντέλεια για τη απόλυτη νύχτα τρόμου. Το μενού, τα σκηνικά, οι κρυμμένοι ηθοποιοί. Τι έφαγαν λοιπόν οι τυχεροί καλεσμένοι; Ένα εμπνευσμένο μενού με...πόδια μάγισας, βασανισμένες τορτίγιες, τυφλές νυχτερίδες, κομμένα δάχτυλα, ομελέτα με όπιο και ένα σωρό άλλα μακάβρια (αλλά πεντανόστιμα) εδέσματα που είχαν φτιαχτεί με τρόπο που να τρομάζουν τους φίλους του διάσημου σκηνοθέτη!

Φυσικά έπιναν όλοι Βloody Mary και φυσικά τα δωμάτια είχαν εκπλήξεις τρόμου για όποιον άνοιγε μια πόρτα! 

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb