The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Το πιο μεγάλο και εξωφρενικά πολυτελές ξενοδοχείο στην Ελλάδα

Βρίσκεται στην Χαλκιδική


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 08, 2016

Το πιο μεγάλο και εξωφρενικά πολυτελές ξενοδοχείο στην Ελλάδα

Το πιο μεγάλο και το πρώτο εξ ολοκλήρου πράσινο ξενοδοχείο στην Ελλάδα βρίσκεται στην τοποθεσία Κάνιστρο κοντά στο παλιούρι Χαλκιδικής. Ονομάζεται Miraggio Thermal Spa Resort και απλώνεται σε απόσταση 500 μέτρων πάνω στην ακτή.

To ξενοδοχείο ανήκει στο Ελληνορώσο Ανδρέα Ραγότη, ο οποίος έχει ήδη επενδύσει 120 εκατ. Ευρώ, με πλάνο για ακόμα περισσότερα. Οι τιμές των δωματίων ξεκινούν από 168 ευρώ την βραδιά και μπορεί να φτάσουν μέχρι και τα 1.620 ευρώ. Τα 250 από τα 300 σωμάτια που έχει συνολικά το ξενοδοχείο είναι υπερπολυτελή (48 από αυτά διαθέτουν ιδιωτική πισίνα), με το Miraggio Thermal Spa Resort να θεωρείται ένα από τα καλύτερα στα Βαλκάνια.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημά του είναι υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας (spa) 3000 τμ, που αξιοποιεί τα φυσικά ιαματικά νερά της περιοχής με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε τις φωτογραφίες από το πιο πολυτελές ξενοδοχείο της Ελλάδας:

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb