CELEBS

Γεννητούρια στη διεθνή showbiz: Δεύτερο παιδάκι για διάσημο ζευγάρι

Το ζευγάρι μοιράστηκε τα ευχάριστα με μια λιτή ανακοίνωση στο Instagram
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΡ 23, 2024
Γεννητούρια στη διεθνή showbiz: Δεύτερο παιδάκι για διάσημο ζευγάρι
Unsplash

H Κάμερον Ντίαζ και o Μπέντζι Μάντεν εξέπληξαν ευχάριστα τους θαυμαστές τους χθες βράδυ ανακοινώνοντας ότι πρόσφατα υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους, ένα αγοράκι με το όνομα Cardinal.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαστε ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη γέννηση του γιου μας, Cardinal Madden. Είναι φοβερός και είμαστε όλοι τόσο χαρούμενοι που είναι εδώ», γράφει το ζευγάρι στην κοινή του ανάρτηση στο Instagram.

«Για την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των παιδιών δεν θα δημοσιεύσουμε φωτογραφίες- αλλά είναι πολύ χαριτωμένος».

Και συνέχισαν: «Αισθανόμαστε τόσο ευλογημένοι και ευγνώμονες. Στέλνουμε πολλή αγάπη από την οικογένειά μας στη δική σας. Πολλές ευχές και καλό απόγευμα».

View this post on Instagram

A post shared by Benji Madden (@benjaminmadden)

Η 51χρονη ηθοποιός και ο 45χρονος σύζυγός της δεν είχαν αποκαλύψει προηγουμένως ότι περιμένουν παιδί. Τελευταία φορά εθεάθησαν μαζί τον Ιανουάριο στις πίστες στο Aspen.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι, που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2015, εξέπληξε τους θαυμαστές του τον Ιανουάριο του 2020 όταν ανακοίνωσε ότι καλωσόρισε ένα κοριτσάκι με το όνομα Raddix μέσω παρένθετης μητέρας.

«Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι, ευλογημένοι και ευγνώμονες που ξεκινάμε αυτή τη νέα δεκαετία ανακοινώνοντας τη γέννηση της κόρης μας, Raddix Madden», έγραφε η ανάρτησή τους στο Instagram. «Κατέκτησε αμέσως τις καρδιές μας και συμπλήρωσε την οικογένειά μας».

Ενημέρωσαν επίσης τους θαυμαστές τους ότι δεν θα μοιραστούν φωτογραφίες της κόρης τους για να σεβαστούν την ιδιωτική της ζωή.

«Η Κάμερον και Μπέντζι ήθελαν να αποκτήσουν ακόμη ένα παιδί και μάλιστα εξετάζουν εδώ και καιρό τις επιλογές παρένθετης μητέρας», είχε πει πηγή από το περιβάλλον τους στο Us Weekly τον Ιούλιο του 2022.

«Ο Μπέντζι ήθελε πάντα μια μεγάλη οικογένεια και η Κάμερον το ίδιο μετά την άφιξη της κόρης τους».

Αν και προτιμούν να κρατούν ιδιωτική την οικογενειακή τους ζωή, η ηθοποιός είχε μιλήσει για τις πρώτες εμπειρίες της μητρότητας τον Απρίλιο του 2020.

«Αφού κάνουμε μπάνιο με το μωρό μας, ο Μπέντζι την βάζει για ύπνο, είναι τόσο καλός», είχε πει στη φίλη της Katherine Power στο Instagram Live.

«Είναι τόσο καταπληκτικός πατέρας. Είμαι τόσο τυχερή που είναι ο πατέρας του μωρού μου». Και συνέχισε: «Την βάζει για ύπνο και εγώ πηγαίνω στην κουζίνα και βάζω στον εαυτό μου ένα ωραίο ποτήρι κόκκινο κρασί. Αρχίζω να μαγειρεύω, βάζω να δω το σόου μου».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
10 / position1: 223 / position2: 2549
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb