The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Το μόνο τραγούδι με 1.560 λέξεις

Έχει μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 22, 2022

Το μόνο τραγούδι με 1.560 λέξεις
@redbull.com

O Eminem όπως γνωρίζουμε όλοι μπορεί να ραπάρει πάρα πολύ γρήγορα. Και να χρησιμοποιήσει πολλές λέξεις στα τραγούδια του. Όμως ξέρατε ότι ένα από αυτά έχει μπει στο βιβλίο Γκίνες για τις περισσότερες λέξεις σε ένα τραγούδι;

Το τραγούδι «Rap God» κυκλοφόρησε το 2013, στο άλμπουμ «The Marshall Mathers LP 2» και αποτελείται από 1.560 λέξεις, ενώ έχει διάρκεια 6 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα. Αυτό σημαίνει πως ο Eminem κατάφερε να λέει 4,28 λέξεις το δευτερόλεπτο!

Βέβαια, ο Eminem έχει ένα ακόμα τραγούδι που δεν ξεπερνά σε λέξεις αλλά σε μέσο όρο να δευτερόλεπτο το «Rap God». Κια υτό είναι το πολύ γνωστότερο «Slim Shady» που αποτελείται από 1.460 λέξεις, αλλά κρατά 5 λεπτά και 38 δευτερόλεπτα, οπότε ο μέσος όρος είναι 4,31 λέξεις ανά δευτερόλεπτο!

Στο «Rap God» αναφέρονται 43 προσωπικότητες κυρίως από τη hip hop σκηνη, όπως ο 2Pac, ο Dr. Dre, ο Ice Cube κ.α., αλλά και άλλοι διάσημοι, όπως η Monica Lewinsky.

Εκτός από το ρεκόρ των λέξεων, το «Rap God» βοήθησε τον Eminem να κάνει ρεκόρ και για τις περισσότερες ταυτόχρονες επιτυχίες στο Top 20 στο US Hot 100, ως σόλο καλλιτέχνης.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb