The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Σκέτη αμαρτία με καυτό brazilian μπικίνι

Ο Αύγουστος προβλέπεται θερμός, αν τον καλωσορίζει έτσι η Ειρήνη Παπαδοπούλου


Δημοσίευση ΑΥΓ 03, 2022

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Σκέτη αμαρτία με καυτό brazilian μπικίνι

Έριξε για ακόμη μια φορά το Instagram η Ειρήνη Παπαδοπούλου με τη νέα φωτογραφία που ανέβασε.Η τραγουδίστρια που μας πρωτοσυστήθηκε μέσα από το X Factor και της «βγάλαμε το καπέλο» ύστερα από τη συμμετοχή της στο Survivor, διατηρεί ένα αψεγάδιαστο σώμα.

Οι καλοσμιλεμένες καμπύλες και το απίστευτο six pack της, κάνουν τους πάντες να παραμιλούν σε κάθε της εμφάνιση.Στην τελευταία φωτογραφία που ανάρτησε, καλωσόρισε τον Αύγουστο με ένα αποκαλυπτικό σούπερ σέξι μπικίνι που αναδεικνύει το μαύρισμά της και υπερτονίζει τον ιδρώτα που έχει χύσει εδώ και πολλά χρόνια στο γυμναστήριο.

Μάλιστα για αυτή την εμφάνιση επέλεξε ένα ιδιαίτερα κολακευτικό λουκ στα μαλλιά της, τις μακριές μπούκλες, το χτένισμα με το οποίο και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα χαρίζει στους θαυμαστές της, φωτογραφίες με καλοκαιρινή διάθεση και τα σχόλια πέφτουν βροχή.Μάλιστα για αυτή την εμφάνιση επέλεξε ένα ιδιαίτερα κολακευτικό λουκ στα μαλλιά της, τις μακριές μπούκλες, το χτένισμα με το οποίο και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eirini Papadopoulou (@eirini_papadopoulou)

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb