The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Η σειρά του Netflix που θα κολλήσουν μαζί της όσοι γεννήθηκαν πριν το 2000

Ρίσκο που λίγοι θα τολμούσαν

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 21, 2022

Η σειρά του Netflix που θα κολλήσουν μαζί της όσοι γεννήθηκαν πριν το 2000
Φωτογραφία από freestocks.org: https://www.pexels.com/el-gr/photo/987586/

Είτε στα ουφάδικα της εποχής, είτε σε παιχνιδομηχανές στο σπίτι, το Tekken είναι το παιχνίδι των παιδικών χρόνων όσων γεννήθηκαν πριν το 2000. Ατελείωτες ώρες προσπάθειας να τερματίσεις ένα παιχνίδι που απαιτούσε σωστή επιλογή παίκτη, να αναγνωρίσεις και να εκμεταλλευτείς τις αδυναμίες του αντιπάλου και να περιμένεις τη κατάλληλη στιγμή για το θανατήφορο χτύπημα.

Ένα παιχνίδι που λάτρεψαν αγόρια και κορίτσια, και που πολλά studio στο Χόλιγουντ ήθελαν να μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη, αλλά δεν τα κατάφεραν αξιοπρεπώς, τώρα το Netflix βαδίζοντας σε ασφαλή νερά το φέρνει σπίτι μας σε μια σειρά animation.

Το Tekken: Bloodline θα μας δείξει την ιστορία του Jin Kazama, ο οποίος έχασε την μητέρα του από έναν αρχαίο τερατώδη πολεμιστή τον Oggre. Ο Jin θα περπατήσει το δύσκολο μονοπάτι της εκδίκησης αλλά και του πόνου, διότι ένα μυστικό πέρα από τη φαντασία του κρύβεται στα ίδια του τα γονίδια.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ρίσκο, καθώς είναι πολύ δύσκολο να συνδέσεις το παιχνίδι που αγαπήθηκε όσο λίγα με σεναριακή πλοκή και αφήγηση, αλλά μένει να δούμε τι έχει στο μυαλό της η δημοφιλής πλατφόρμα streaming.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb