The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

3 τρόποι που φτάνουν οι γυναίκες σε οpγασμό χωρίς επαφή

Απρόσμενοι αλλά ρεαλιστικοί

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 06, 2022

3 τρόποι που φτάνουν οι γυναίκες σε οpγασμό χωρίς επαφή

Όπως είναι λογικό, οι περισσότεροι έχουμε συνδέσει τους οpγασμούς με την σeξουαλική επαφή. Είτε μέσω της επαφής δύο παρτενέρ, είτε μέσω αυτοικανοποίησης, είτε με τη βοήθεια ερωtικών βοηθημάτων. Όμως έχουν καταγραφεί και υπάρχει η δυνατότητα να έρθουν κάποιοι στη κορύφωση χωρίς τα παραπάνω.

Στη βιβλιογραφία λοιπόν των επιστημόνων υπάρχουν αυτοί οι τρεις διαφορετικοί οpγασμοί:

Opγασμός στον ύπνο

Σε πολλές περιπτώσεις έχουν καταγραφεί οpγασμοί, κατά τη διάρκεια του ύπνου. Τα ερωtικά όνειρα τα βιώνουν τόσο έντονα που δίνουν την αίσθηση της ολοκλήρωσης.

Ακουστικοί οpγασμοί

Κάποιοι ήχοι, όπως ψίθυροι, απαλά σφυρίγματα, ανάσες, προκαλούν σε κάποιες γυναίκες τους περίφημους εγκεφαλικούς οpγασμούς. Στα ελληνικά αποδίδεται ως Αυτόνομη Αισθητήρια Ανταπόκριση Μεσημβρινών. Σε μελέτες που έχουν γίνει εώς τώρα λιγότερο από το 2% μπορούν να έρθουν στη κορύφωση μέσω των ήχων.

Κορύφωση μέσω γυμναστικής

Οι κοιλιακοί ενεργοποιούν τους ίδιους μύες που ενεργοποιούνται και κατά τη διάρκεια της ερωtικής επαφής. Αυτός του είδους η κορύφωση λέγεται "coreorgasm".

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb