ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα ζώδια που θα έρθουν στα όριά τους αυτές τις μέρες

Χρειάζεται μια κάποια ψυχραιμία παιδιά
AstroGirl
Τα ζώδια που θα έρθουν στα όριά τους αυτές τις μέρες
Photo by Wilhelm Gunkel on Unsplash

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προσέξτε τους λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες για να αποφύγετε τα... σκάγια

Κριός 

Δεν υπάρχει ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο πιο ερωτευμένο με μια πρόκληση από τον Κριό. Ζουν για να ξεπεράσουν τα όρια, αδιαφορώντας αν κάτι είναι νόμιμο ή παράνομο. Στο μυαλό τους, αν δεν υπάρχει κακό και φάουλ, γιατί να είναι κάτι παράνομο εξαρχής; Aυτή την εβδομάδα όμως όλα γίνονται χωρίς να το θέλει ο Κριός, αλλά επειδή το θέλουν οι άλλοι...

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι θεωρούν τον εαυτό τους λίγο πιο έξυπνο από τον μέσο άνθρωπο. Οι Δίδυμοι είναι επίσης σθεναρά αντίθετοι με τους άλλους ανθρώπους να τους βάζουν όρια.Γνωρίζουν ακριβώς τι είναι ικανοί και απεχθάνονται την ιδέα του περιορισμού ή του περιορισμού. Αυτές τις μέρες όμως θα πρέπει να κάνουν ό,τι τους λένε οι γύρω τους κάτι που θα τους φέρει στα άκρα!

Υδροχόος 

Ο Υδροχόος είναι καινοτόμος και δεν κερδίζετε αυτόν τον τίτλο χωρίς να ξεπεράσετε τα όρια. Ένα από τα πιο συνηθισμένα κόλπα τους είναι να «κάνουν απλώς» και να μην παίρνουν άδειες και εγκρίσεις. Αν ρωτήσεις, δίνεις σε κάποιον την ευκαιρία να πει όχι, σωστά; Ο Υδροχόος όμως αυτή την εβδομάδα και θα έρθει στα όριά του αλλά και θα φέρει τους άλλους στα δικά τους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
1 / position1: 1250 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb