The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

The Masked Singer: Νικητής ο Μινώταυρος

Ερμήνευσε το «Τόσα καλοκαίρια» του Δάκη

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 03, 2022

The Masked Singer: Νικητής ο Μινώταυρος

Νικητής του The Masked Singer στέφθηκε το βράδυ του Σαββάτου (2/7) ο Μινώταυρος, Ρένος Χαραλαμπίδης ο οποίος νωρίτερα συγκίνησε τους πάντες τραγουδώντας το «Τόσα Καλοκαίρια» του Δάκη.

Στη σκηνή του The Masked Singer του ΣΚΑΪ ανέβηκαν για τελευταία φορά όλοι οι συμμετέχοντες με τις ευφάνταστες στολές τους αλλά μόνο τρεις βρέθηκαν στην κούρσα διεκδίκησης της κορυφής.

Την πρώτη θέση του μουσικού σόου διεκδίκισαν το Μωρό, ο Μινώταυρος και το Παγωτό.

Ο Μινώταυρος ο οποίος ήταν ο νικητής της μεγάλης βραδιάς και άφησε στη δεύτερη θέση το Μωρό (Σαρμπέλ) επέλεξε να ερμηνεύσει την μεγάλη επιτυχία «Τόσα καλοκαίρια»στην τελευταία του εμφάνιση στη σκηνή του The Masked Singer.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Μινώταυρο που μας θύμισε αυτό το υπέροχο τραγούδι του αγαπημένου μας Δάκη που το ερμήνευσε με αυτόν τον μοναδικό, υπέροχο και απόλυτο τρόπο. Μας θύμισε ξανά τον αγαπημένο μας Δάκη που μας άφησε πριν από λίγο καιρό» είπε ο Σάκης Ρουβάς.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb