ENTERTAINMENT

Που βρίσκονται σήμερα οι διάσημες πρωταγωνίστριες των 80s

Έπαιξαν στις αγαπημένες μας κομεντί κι έπειτα χάσαμε τα ίχνη τους
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Που βρίσκονται σήμερα οι διάσημες πρωταγωνίστριες των 80s

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H δεκαετία του ’80 ήταν γεμάτη από νεανικές ταινίες με βασικό θέμα τον έρωτα, τη φιλία, τις δυσκολίες της ζωής .. Μέσα από αυτές τις ταινίες, γνωρίσαμε νεαρές πρωταγωνίστριες στο ξεκίνημα της καριέρας τους και με όλη τη φρεσκάδα της νιότης.

Που βρίσκονται σήμερα αυτές οι ηθοποιοί; Ποιες εγκατέλειψαν την υποκριτική και ποιες έκαναν μεγάλη καριέρα; Διάβασε παρακάτω που βρίσκονται σήμερα κάποιες από αυτές.

Molly Ringwald

H γλυκύτατη Molly ξεχώρισε με το πικάντικο προσωπάκι της και την πλούσια κόκκινη κόμη της. Τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε μέσα από τις ταινίες The Breakfast Club, Sixteen Candles, Pretty in Pink και For Keeps. Σήμερα, είναι 54 ετών και για αρκετά χρόνια είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας λόγω σeξουαλικής πaρενόχλησης που είχε δεχτεί κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης. Έπειτα από αυτό το περιστατικό, μετακόμισε στο Παρίσι και συνέχισε να κάνει κάποιες μικρές εμφανίσεις στην οθόνη. Επέστρεψε ξανά δυναμικά στο Χόλιγουντ το 2008 με τη σειρά, “The secret life of the American teenager”.

 

View this post on Instagram

A post shared by anna (@taintedbunni)

Ally Sheedy

Η Ally πρωταγωνίστησε δίπλα στη Molly στο The Breakfast Club, αλλά ανήκε και στο επίσης πολύ επιτυχημένο καστ το St. Elmo’s Firε. Έπαιξε, επίσης, στο Bad Boys, στο Blue City στο πλευρό του Judd Nelson και στο Wαr Games. Μετά από τις επιτυχίες που γνώρισε, άρχισε να δυσκολεύεται στο να βρίσκει ενδιαφέροντες λόγους και το 1997, ο ατζέντης της την εγκατέλειψε γιατί δε του απέφερε χρήματα πια, καθώς την απέρριπταν από ρόλους γιατί δεν ήταν αρκετά …σέξι. Εκείνη την εποχή, δε το έβαλε κάτω και στράφηκε στην ποίηση. Τα επόμενα χρόνια επέστρεψε στο Χόλιγουντ πιο δυναμικά. Φέτος, έκλεισε τα 60 κεράκια και πρωταγωνιστεί στο Single Drunk Female.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ally Sheedy (@allysheedy36)

Demi Moore

Η Demi κάθε άλλο παρά άγνωστη είναι. Συστήθηκε στον κόσμο μέσα από το St. Elmo’s Firε, το About Last Night και το Blame it on Rio. Η πορεία της ήταν ανοδική, αν και τάραξε περισσότερο τα νερά του Χόλιγουντ με την πολύχρονη σχέση της με τον -κατά 15 χρόνια μικρότερό της- Ashton Kutcher. Σήμερα είναι 59 ετών.

 

View this post on Instagram

A post shared by 90sandmovies (@90sandmovies)

Ione Skye

Η Skye έγινε γνωστή από την λατρεμένη ρομαντική κομεντί του ’89, “Say Anything”, στο πλευρό του John Cusack. Στη συνέχεια, πρωταγωνίστησε σε αρκετές ταινίες την επόμενη δεκαετία, αλλά χωρίς καμία μεγάλη επιτυχία. Σε μία συνέντευξή της το 2015, μίλησε για τους εθισμούς της στο αλκοόλ και τα νaρκωτικά και τις δύσκολες περιόδους που πέρασε. Φέτος έκλεισε τα 51!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ione Skye Lee (@ioneskyelee)

Jennifer Grey

  H γλυκιά “Baby” του Dirty Dancing και η «Jeanie” του Ferris Bueller’s Day Οff είχε μια επεισοδιακή εξέλιξη στη ζωή της, η οποία σημαδεύτηκε από χρόνιους πόνους. Εννέα μέρες πριν την πρεμιέρα του Dirty Dancing, η Grey ενεπλάκη σε τροχaίο ατύχημa από το οποίο επέζησε από θαύμα. Για τα επόμενα 20 χρόνια επέφερε φρικτά από πόνους, οι οποίοι της απαγόρευαν να χορέψει. Σήμερα, στα 62 της, έπειτα από εγχειρίσεις, μπορεί να χορέψει ξανά!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Grey (@jennifer_grey)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 1043 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb