The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Του έσπασε το πόδι ο Αζάρ και πήρε… κίτρινη: Σοκάρουν οι εικόνες από το πόδι του Ακαπό

Οι εικόνες είναι ανατριχιαστικές

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΜΑΙ 16, 2022

Του έσπασε το πόδι ο Αζάρ και πήρε… κίτρινη: Σοκάρουν οι εικόνες από το πόδι του Ακαπό

Οι εικόνες που δημοσίευσε ο Κάρλος Ακάπο από τον τραυματισμό που υπέστη στο πόδι του μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Εντέν Αζάρ, είναι ανατριχιαστικές

Η Ρεάλ Μαδρίτης, που εδώ και καιρό έχει εξασφαλίσει τον τίτλο της La Liga, παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στον αγώνα με την Κάντιθ. Έτσι, στο αρχικό σχήμα των Μαδριλένων βρέθηκε ο Αζάρ, ο οποίος κατέγραψε την 17η του συμμετοχή τη φετινή σεζόν.

Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες (1-1), όμως ο Βέλγος άσος… έκλεψε την παράσταση. Όχι με θετικό τρόπο όμως. Και αυτό γιατί πάτησε με άσχημο τρόπο στον πόδι τον Κάρλος Ακάπο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να σπάσει το δεύτερο και τρίτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού και να ματώσει.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο 29χρονος αμυντικός είχε έντονα παράπονα από τον διαιτητή Ματέου Λαόθ, καθώς τιμώρησε τον Αζάρ μόνο με κίτρινη κάρτα γι’ αυτό το υπερβολικά σκληρό μαρκάρισμα.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb