ΜΑΛΛΙΑ

Τα σωστά προϊόντα περιποίησης για τέλειες μπούκλες που θα σε σώσουν

Τα μαλλιά σου θα αποκτήσουν σχήμα, ελαστικότητα και δε θα φριζάρουν
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τα σωστά προϊόντα περιποίησης για τέλειες μπούκλες που θα σε σώσουν
Φωτογραφία από τον χρήστη Mikhail Nilov στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βασικό στην περιποίηση των σγουρών μαλλιών, είναι το να έχεις στα χέρια σου τα κατάλληλα προϊόντα.

Από το σαμπουάν, μέχρι το conditioner, τη χτένα και τα προϊόντα styling, οι μπούκλες σου θέλουν τον δικό τους τρόπο για να έχουν τέλειο σχήμα, ελαστικότητα και λάμψη.

Εμείς, θα σου δώσουμε κάποια βασικά tips για να αρχίσεις να χρησιμοποιείς τα σωστά προϊόντα στα μαλλιά σου και να τα δεις εντυπωσιακά και υπέροχα

Αρχικά, μην χρησιμοποιείς ποτέ βούρτσα στο χτένισμα. Χρειάζεσα μια χτένα με αραιά δόντια ή μια τύπου tangle teezer, η οποία θα ξεμπλέξει τα μαλλιά σου, χωρίς να χαλάσει το σχήμα της μπούκλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα μαλλιά με μπούκλες, συνήθως στεγνώνουν που δύσκολα από τα ίσια, για αυτό και χρειάζεσαι μια ειδική πετσέτα στεγνώματος, που θα μειώσει τον χρόνο που χριεάζονται για να στεγνώσουν και θα τα βοηθήσει να μην φριζάρουν.

Επίσης, για τα σγουρά σου μαλλιά, είναι απαραίτητα τα προϊόντα για λάμψη, ώστε οι μπούκλες σου να δείχνουν πιο λείες και πιο στιλπνές και όχι φριζαρισμένες.

Μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς ένα καλό leave in conditioner και μια καλή μάσκα antifriz, καθώς είναι βασικές προστασίες κατά του φριζαρίσματος.

Όσον αφορά το styling, το gel είναι το must have προϊόν για εσένα με τα σγουρά μαλλιά.

Τέλος, μην τον πιο εύκολο, γρήγορο και απλό τρόπο για να αλλάζεις look, ο οποίος δεν είναι άλλος από τα αξεσουάρ μαλλιών και τα τσιμπιδάκια.

Δες παρακάτω  ένα βίντεο με λεπτομερή περιποίηση σγουρών μαλλιών και θα καταλάβεις όσα σου είπαμε παραπάνω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
9 / position1: 280 / position2: 630
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb