The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η ταινία στο Netflix που θα σε κερδίσει από το πρώτο λεπτό

Χωρίς να εκβιάζει τίποτα, σε κρατάει στην οθόνη μέχρι και τους τίτλους τέλους

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΔΕΚ 03, 2021

Η ταινία στο Netflix που θα σε κερδίσει από το πρώτο λεπτό

Μια ταινία χωρίς μεγάλα ονόματα, χωρίς σκηνές με εφφέ, χωρίς σεναριακές ασυναρτησίες και φαντασία που ξεπερνάει τα όρια, η ταινία "Οι νόμοι των συνόρων" σε ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή, και σε τοποθετεί δίπλα στους χαρακτήρες σαν να ήσουν εκεί.

Ένας έφηβος που δέχεται bullying, ένας νέος που θέλει κάπου να ανήκει, ένας έρωτας με τη πρώτη ματιά, μια παρέα μιροαπατεώνων και μια Ισπανία που ακροβατεί ανάμεσα στη δικτατορία του χθες και την δημοκρατία που ονειρεύεται.

Αυτό είναι το σκηνικό στο οποίο ξετυλίγεται η ιστορία του "Γυαλάκια", που για ξεφύγει από την πραγματικότητα που ζει αρχίζει και κάνει παρέα με άτομα που έχουν παραβατική συμπεριφορά. Εκεί τον οδηγεί και ένας αγνός, εφηβικός έρωτας, αμοιβαίος που όμως έχει εμπόδια για να ολοκληρωθεί.

Η ταινία έχει σασπένς, έχει μαγικές εικόνες και το τέλος είναι η λύτρωση όλων. Οι κακοί συλλαμβάνονται, όμως είναι στη πραγματικότητα κακοί; Ο σκληρός πατέρας λυγίζει και γίνεται ασπίδα για χάρη του γιου του, και ο εφηβικός έρωτας αν και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, άφησε τα σημάδια του για πάντα στις ζωές των πρωταγωνιστών.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb