ΜΟΔΑ

Τα κορυφαία fashion icons της ελληνικής tv που όλες λατρέψαμε

Αγαπημένοι ρόλοι, που εκτός από τα χαρακτηριστικά τους ξεχώρισαν και για τις στιλιστικές τους επιλογές
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τα κορυφαία fashion icons της ελληνικής tv που όλες λατρέψαμε
Photo via Sportime

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ελληνική τηλεόραση  μας έχει στιγματήσει με κάποιες σειρές της, από τις οποίες έχουμε λατρέψει γυναικείους ρόλους, όχι μόνο για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους, αλλά και για τις ωραίες στιλιστικές επιλογές που έκαναν.Τι να πει κανείς για την Βάνα Δάγκα και τις γούνες της, τη Σωσώ από τα Εγκλήματα που λάτρευε το μαύρο ή την Πέγκυ Καρά, γνωστή πρωταγωνίστρια του θεάτρου και της τηλεόρασης, με τα ωραία της παπουτσάκια;

Σωσώ Παπαδήμα

Μια γυναίκα αράχνη, αποφασισμένη για όλα, που συναντιέται  με βαρώνους του υποκόσμου, δολοφόνους και κάθε λόγης εγκληματία, με μόνο σκοπό να σκοτώσει τον άντρα της. Βέβαια στην πορεία σκοτώνει άλλους κατά λάθος, δεν τα παρατάει ποτέ όμως και να που στο τέλος, όλη η τρελοπαρέα πεθαίνει. Πάντα ντυμένη στα μάυρα με goth αξεσουάρ, πολύ rock μακιγιάζ και τρελιάρικα χτενίσματα. Φυσικά, με ένα πούρο στα χέρια και σχεδιάζοντας την επόμενη απόπειρα δολοφονίας της, η Σωσώ ήταν μια από τις πιο δυναμικές παρουσίες στην ιστορία των ελληνικών τηλεοπτικών σειρών.

Πέγκυ Καρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το όνειρο της ήταν να γίνει πρωταγωνίστρια, αλλά δεν της έβγαινε και πολύ, οπότε συνέχιζε να δουλεύει στο Απρόβλεπτο στα Εξάρχεια, παρέα με την Ελένη και τον Νικόλα. Η Πέγκυ λάτρευε τα μίνι, τα chunky sandals, τα vintage γυαλιά ηλίου και τα σκουλικάκια στα μαλλιά. Σταρ μπορεί να μην έγινε στην σειρά, αλλά στις καρδιές μας έγινε σίγουρα.

Βάνα Δάγκα

Πάντα στην πένα, με τις γούνες τις, τα κοσμήματα και τα συνολάκια της, η Βάνα Δάγκα εκτός από πολύ όμορφη, ήταν και μια πολύ σικάτη παρουσία. Βέβαια ο σύζυγος της δεν ενθουσιαζόταν και πολύ με αυτό, αλλά εκείνη, πάντα είχε τον τρόπο της να εντυπωσιάζει τους πάντες.

Μαρίνα Κουντουράτου

Η χαζή, ξανθιά της τηλεόρασης, ήξερε να ντύνεται μέσα στην μόδα της εποχής, με καuτά μίνι, μπότες, ωραία μπουφάν και τρέσες. Ήταν βέβαια και κορμάρα, οπότε ό,τι και να φορούσε ήταν φανταστικό επάνω της. Σίγουρα όμως, άφησε αξέχαστες εμφανίσεις σε όλες μας, που κάποιες ομολογούμε ότι προσπαθήσαμε να τις αντιγράψουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
7 / position1: 582 / position2: 1277
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb