The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

MAD VMA 2021: Γιατί ο Snik έκανε άνω‑κάτω την πρόβα

Οι εγγραφές πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης, όμως ο Snik έφερε αναστάτωση


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 24, 2021

MAD VMA 2021: Γιατί ο Snik έκανε άνω‑κάτω την πρόβα

Ο πιο διαχρονικός μουσικός θεσμός, τα «Mad Video Music Awards 2021» επιστρέφουν την Παρασκευή στην Τεχνόπολη για 18η χρονιά. O Snik δεν θα μπορούσε να λείπει από τον μοναδικό ελληνικό θεσμό μουσικής, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί ξανά με κόσμο.

Ωστόσο τα acts θα είναι μαγνητοσκοπημένα. Οι εγγραφές πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης, όμως ο Snik έφερε αναστάτωση γιατί καθυστέρησε μία ώρα να πάει στην πρόβα, με συνέπεια οι εγγραφές των συναδέλφων του να πάνε πίσω.

«Ο Snik καθυστέρησε περίπου μία ώρα, ίσως και λίγο παραπάνω, από την ώρα που ήταν το act του. Ήταν στις 16:00 και πήγε μετά, με αποτέλεσμα όλες οι εμφανίσεις να πάνε παραπίσω. Η Demy ήταν να εμφανιστεί στις 18:00 και εμφανίστηκε στις 21:00. Δεν δόθηκε κάποια συγκεκριμένη δικαιολογία, μπορεί στον άνθρωπο κάτι να έτυχε. Ωστόσο, δεν ειπώθηκε κάτι ούτε στην Έλενα Παπαρίζου που περίμενε, ούτε στον Stan, ούτε στην Demy. Αυτοί ακολουθούσαν μετά τον Snik. Επειδή κοίταξα αν έχει ανεβάσει κάτι στο Instagram, όχι, δεν έχει ανεβάσει. Πριν 14 ώρες έτρωγε σουβλάκια», είπε μεταξύ άλλων η Τίνα Μεσσαροπούλου στο «Happy Day».
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/zoi/mad-snik-proba-prokalese-ekneyrismo

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb