The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Πλέον το έχουμε όλοι επάνω μας και χρησιμεύει και αντί για αποσμητικό

Κάντε το και θα δείτε

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΙ 30, 2021

Πλέον το έχουμε όλοι επάνω μας και χρησιμεύει και αντί για αποσμητικό
@gballgiggs via Twenty20

Μια από τις πιο ενοχλητικές καταστάσεις που αντιμετωπίζεις το καλοκαίρι είναι να ξεχάσεις να βάλεις αποσμητικό και να μην έχει μαζί σου όταν βγαίνεις για αρκετές ώρες από το σπίτι.

Υπάρχει λύση με ένα κόλπο για αυτό. Λόγω κορωνοϊού, έχουμε κάτι πάνω μας όλη την ώρα που κάνει και απολυμαντικό μασχάλης. Αυτό είναι το απολυμαντικό υγρό για τα χέρια, από το οποίο μπορείτε να ρίξετε λίγες σταγόνες σε κάθε μασχάλη και να το αφήσετε να εξατμιστεί. Θα πάρει μόνο μερικά δευτερόλεπτα.

Η κακοσμία του σώματος οφείλεται στα βακτήρια που ζουν και αναπαράγονται στην επιδερμίδα μας. Το απολυμαντικό υγρό εξοντώνει αυτούς τους μικροοργανισμούς και μας απαλλάσσει από τις δυσάρεστες οσμές. Επιπλέον, το οινόπνευμα που περιέχει το απολυμαντικό χεριών βοηθά ώστε να εξατμιστεί πιο γρήγορα ο ιός.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb