The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Έκλεψε 1 εκατ. ευρώ και έστησε τον θάνατό της ‑ Την πρόδωσε το κανίς της

Η είδηση προκάλεσε σοκ στους συναδέλφους της αλλά αρχικά κανείς δεν υποπτεύθηκε ότι είχε στηθεί κάποια απάτη.

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΙ 07, 2021

Έκλεψε 1 εκατ. ευρώ και έστησε τον θάνατό της ‑ Την πρόδωσε το κανίς της

Μία Γερμανίδα που κατηγορείται για κλοπή 1 εκατομμυρίου ευρώ από γερμανική επιχείρηση ηλιακής ενέργειας θέλησε να αποφύγει τη φυλακή προσποιούμενη τον θάνατό της. Την πρόδωσε όμως ένα πολύ αγαπημένο της πλάσμα: το κατοικίδιό της.

Τον Μάρτιο του 2020 η γυναίκα εξαφανίστηκε για κάποιες ημέρες από την εταιρεία που εργάζονταν. Ακολούθησε ένα τηλεφώνημα από τους γονείς της, οι οποίοι ενημέρωσαν ότι η κόρη τους σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η είδηση προκάλεσε σοκ στους συναδέλφους της αλλά αρχικά κανείς δεν υποπτεύθηκε ότι είχε στηθεί κάποια απάτη.

Όταν εντοπίστηκε η τρύπα του 1 εκατ. ευρώ άρχισαν και οι υποψίες. Αλλά δεν μπορούσε κανείς να την εντοπίσει. Η εταιρεία προσέλαβε ιδιωτικούς ντετέκτιβ οι οποίοι και ψάχνοντας στοιχεία στους λογαριασμούς της στα social media εστίασαν στο κατοικίδιό της.

Ήταν ένα εξαιρετικά μεγαλόσωμο κανίς (giant poodle) που δεν συναντά κανείς εύκολα. Και είχε και αυτό εξαφανιστεί. Το εντόπισαν στη… Μαγιόρκα. Εκεί είχε καταφύγει η 47χρονη, όπου ζούσε με πλαστή ταυτότητα.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb