The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Οι Αμερικανοί βρήκαν τη λύση για γάμους με πολλούς καλεσμένους

Η πανδημία βάζει εμπόδια στα ζευγάρια που θέλουν έναν ανοιχτό γάμο

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΦΕΒ 25, 2021

Οι Αμερικανοί βρήκαν τη λύση για γάμους με πολλούς καλεσμένους
Photo by Alexandr Podvalny from Pexels

Οι ακυρώσεις γάμων είναι ένα φαινόμενο που κυριαρχεί σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Τα ζευγάρια που δεν θέλουν να παντρευτούν με όριο καλεσμένων, που ισχύει σε όλες τις χώρες με περιοριστικά μέτρα, μεταθέτουν την ημερομηνία γάμου για όταν τα πράγματα αλλάξουν.

Όμως υπάρχουν και ζευγάρια που δεν το βάζουν κάτω και αυτή την επιθυμία τους προσπαθούν να καλύψουν με πρωτοτυπία γραφεία που διοργανώνουν γάμους.

Στο Άσβιλ, το ξενοδοχείο Foundry προσφέρει πακετό διοργάνωσης γάμου σε αερόστατα. Όχι δεν διαβάσατε λάθος, το μυστήριο πραγματοποιείται στον αέρα με κάθε αερόστατο να χωράει 16 καλεσμένους.

Εκτός από το μυστήριο έχουν προβλέψει και τη δεξίωση, με ένα αερόστατο ειδικό για τους μουσικούς, ενώ σε κάθε αερόστατο θα υπάρχει και σερβιτόρος για να εξυπηρετεί τις ανάγκες για φαγητό και ποτό.

Ήδη οι πρώτες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος υπάρχουν και πολύ σύντομα θα έχουμε τον πρώτο "γάμο στον αέρα''.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb