The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Τελικά κάνει καλό να κοιμόμαστε με κάλτσες ή όχι;

Η γιατρός που έγινε viral δίνει την απάντηση

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΦΕΒ 25, 2021

Τελικά κάνει καλό να κοιμόμαστε με κάλτσες ή όχι;
Photo by cottonbro from Pexels

Μπορούν οι επιστήμονες να κάνουν την ιατρική εύπεπτη στον απλό κόσμο που δεν σπούδαζε 6 χρόνια; Και όμως μπορούν. Μια γιατρός, συγκεκριμένα η Dr. Jess Andrade χρησιμοποίησε την διάσημη εφαρμογή Tik Tok για να δείξει πόσο καλό κάνει να κοιμάσαι με κάλτσες.

Το συγκεκριμένο βίντεο το είδαν περισσότεροι από 19.000.000 χρήστες γεγονός που δείχνει ότι απασχολεί πολύ κόσμο η εν λόγω απορία.

Η γιατρός απέδειξε ότι ο ύπνος με κάλτσες ακόμα και σε μέρες που η θερμοκρασία είναι κανονική, κοντά στους 20 βαθμούς Κελσίου, έχει ωφέλη για το κορμί μας κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Συγκεκριμένα όταν τα πόδια μένουν ζεστά, τα αιμοφόρα αγγεία μας ανοίγουν, με αποτέλεσμα να υπάρχει καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, να ξυπνάμε ξεκούραστοι και να μένει δροσερό το πάνω μέρος του κορμιού μας.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb