The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ρεπόρτερ πέφτει θύμα ληστείας σε live σύνδεση

Όλα πια θα τα δούμε σε αυτόν τον κόσμο

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΦΕΒ 25, 2021

Ένας δημοσιογράφος στο Εκουαδόρ καθώς και το συνεργείο του έζησαν κάτι αδιανόητο -  αφού την ώρα live σύνδεσης ένας ληστής στάθηκε μπροστά τους με ζητώντας τα κινητά τους τηλέφωνα.

Στις 12 Φεβρουαρίου, ο Diego Ordinola, δημοσιογράφος του DirecTV Sports του Εκουαδόρ, βρισκόταν έξω από το Isidro Romero Carbo Monumental Stadium, την έδρα του ποδοσφαιρικού συλλόγου της Βαρκελώνης, όταν ένας άντρας που φορούσε καπέλο του μπέιζμπολ και μάσκα προσώπου τον πλησίασε και έβγαλε όπλο.

Ο ληστής ζητά τα τηλέφωνα τους και μόλις ένας από αυτούς παραδώσει το smartphone του, τρέχει, αφήνοντας την ομάδα σε σοκ.

«Δεν μπορούμε καν να δουλέψουμε ήσυχα. Αυτό συνέβη σήμερα στις 13:00 έξω από το Estadio Monumental», δήλωσε ο Diego Ordinola ποστάροντας το βίντεο του περιστατικού στο Twitter.

Το βίντεο έχει ήδη προβληθεί εκατοντάδες χιλιάδες φορές μόνο στο Twitter και έκτοτε εξαπλώνεται σε άλλα κοινωνικά δίκτυα.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb