E-Daily

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Katia & Michelle: Δυο αφέντρες απαντούν σε όσα διστάζεις να τις ρωτήσεις

Πως είναι για μια γυναίκα να είναι η κυρίαρχη της σχέσης;

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ

13/1/2021 | 17:10

PEXELS

Η Katia και η Michelle είναι ζευγάρι στην ζωή εδώ και αρκετά χρόνια και η σχέση τους τις έκανε να γνωρίσουν τον κόσμο του ΒDSM και να υιοθετήσουν ένα κάπως ιδιαίτερο lifestyle, όπως θα το χαρακτήριζαν οι περισσότεροι. Για όσους δεν γνωρίζουν την ορολογία του ΒDSM, αποτελεί το ακρωνύμιο των λέξεων Bondage-Discipline-Dominance-Submission Sadism And Masochism.

Τα κορίτσια έχουν έναν ειδικά διαμορφώμενο χώρο στο σπίτι τους, όπου πραγματοποιούν τα παιχνίδια τους, ικανοποιώντας διάφορα φeτίχ, χωρίς όμως να υπάρχει η σeξουαλική πράξη.

Εμείς τις ρωτήσαμε κάποια πράγματα που σχεδόν όλοι έχουν την περιέργεια να μάθουν για το ΒDSM και αυτές μας απάντησαν. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα θα διστάζετε να ζητούσατε να μάθετε για τις αφέντρες, τους υποτακτικούς και το παιχνίδια ρόλων.

Ποιες είναι οι Katia και Michelle; Δυο λόγια το δίδυμο σας.

Γνωριστήκαμε για πρώτη φορά μέσα από ένα dating site για γυναίκες και αφού μιλήσαμε πρώτα στο τηλέφωνο, κανονίσαμε να βγούμε. Έκτοτε, είμαστε αχώριστες και τα τελευταία 6 σχεδόν έτη, μένουμε και μαζί. Το ΒDSM είναι για εμάς ένα τρόπος ζωής, που πλέον έχουμε αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στον συγκεκριμένο χώρο και έχουμε εξελίξει πολλά φeτίχ και τεχνικές.

Τι σημαίνει να είσαι αφέντρα και τι σκλάβος; Ποιες είναι οι αρμοδιότητες μιας Κυρίαρχης;

Αρχικά, να αναφέρουμε ότι κανένας σκλάβος δεν πιέζεται για να κάνει κάτι πέρα από τη θέληση του. Ο σκλάβος ευχαριστιέται ικανοποιώντας τις κυρίες του, επομένως οι σκλάβοι που έχουμε εμείς είναι εκπαιδευμένοι και ξέρουν ακριβώς τι θέλουμε να κάνουν και πως να το κάνουν. Από την πλευρά μας, είμαστε ικανοποιημένες με τους υποτακτικούς μας και πάντα συνεννοούμαστε για το τι θα κάνουμε, σεβόμενες τα όρια του καθενός. Κάπως έτσι ορίζονται οι ρόλοι αφέντρα-σκλάβος και οι αρμοδιότητες ποικίλουν ανάλογα με τα φeτίχ.

Πως εν τέλει καταλήξατε να ακoλουθείτε αυτό το lifestyle;

Όλα έγιναν πολύ τυχαία. Η σχέση μας με τον χώρο του ΒDSM ξεκίνησε χωρίς να το περιμένουμε. Πριν από κάποια χρόνια, η Katia είχε βάλει μια αγγελία σχετικά με την φωτογραφία -που είναι και το αντικείμενο της- σε εφημερίδα, η οποία μπήκε κατά λάθος στη στήλη με τις εpωτικές αγγελίες και όταν την είδαμε, είδαμε και την διπλανή αγγελία, που αφορούσε έναν ποδολάγνο.

Από την πλευρά της, η Michelle ως αθλήτρια για πολλά χρόνια και έχοντας τον δικό της φυσιοθεραπευτή, αναρωτήθηκε αν είναι πιθανό να υπάρχει άνθρωπος που να ηδονίζεται κάνοντας του μασάζ στα πόδια και κάπως έτσι, επικοινωνήσαμε με αυτόν τον άνθρωπο και ξεκίνησαν όλα τα υπόλοιπα. Μάλιστα, ο άνθρωπος αυτός ήταν που μας έφτιαξε και προφίλ σε γνωστό φετιχιστικό site γνωριμιών, που από τότε διαχειριζόμαστε εμείς.

Όσον αφορά τους υποτακτικούς, ποιες είναι οι πιο συχνές απαιτήσεις που έχετε συναντήσει;

Τα φeτίχ ανάμεσα στον κόσμο, είναι πολλά και διάφορα. Από εμάς, κάποια ήταν ήδη στην προσωπική εpωτική μας ζωή, όπως για παράδειγμα η χρήση strap on. Όσον αφορά τα παιχνίδια κυριαρχίας και εξευτελισμού, είναι κάποιες πρακτικές που εξελίξαμε μέσα στα χρόνια, αφού φυσικά μας ζητήθηκαν. Ό,τι έχει να κάνει με πιο ιδαίτερες απαιτήσεις, όπως είναι τα "ιατρικά φeτίχ", τα έχουμε διδαχθεί μέσα από ειδικά σεμινάρια, ώστε να μάθουμε τις κατάλληλες τεχνικές, αλλά και πως να προστατεύουμε τους υποτακτικούς μας. Για παράδειγμα, το μαστίγωμα θέλει προσοχή και προετοιμασία. Φυσικά, όποια πρακτική και αν χρησιμοποιούμε στους υποτακτικούς μας, πάντα γίνεται με υπευθυνότητα και σεβασμό προς εκείνους.

Πόσο ανοιχτοί είναι οι Έλληνες στο να δοκιμάσουν τις ΒDSM πρακτικές; Υπάρχει ζήτηση από το κοινό;

Από την πρώτη στιγμή που το προφίλ μας δημοσιεύτηκε στο εν λόγω site γνωριμιών, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν άμεση και μεγάλη και λαμβάνουμε πολλά μηνύματα από ποδολάγνους, αλλά και από κόσμο από το εξωτερικό.

Πόσο δύσκολο είναι για μια γυναίκα να είναι Κυρίαρχη και να της ζητούν να υποτάξει τους συντρόφους της; Πιστεύετε ότι είναι κάτι που μπορούν να κάνουν όλες;

Για εμάς είναι κάτι φυσικό, αφού είμαστε έτσι ούτως ή άλλως, οπότε δεν μας ήταν ποτέ δύσκολο να μπούμε σε αυτόν τον ρόλο, ενώ νιώσαμε από την πρώτη στιγμή οικείο το περιβάλλον του ΒDSM. Κοινώς, ήταν σαν να βρήκαμε την ταυτότητα μας. Αλλό αυτό, εξαρτάται από τον καθένα υποκειμενικά.

Έχετε μόνο με έναν σκλάβο κάθε φορά ή μπορεί να κάνετε κάτι και με ζευγάρια; 

Εμείς έχουμε στα παχνίδια μας κάθε φορά αποκλειστικά έναν υποτακτικό, ενώ η διάρκεια ενός τέτοιου παιχνιδιού μπορεί να κρατήσει από 45 λεπτά μέχρι και μια ώρα.

Τέλος, όσον αφορά την ΒDSM κοινότητα, είναι γνωστό ότι διοργανώνονται εκδηλώσεις με επιδείξεις και διαγωνισμούς. Έχετε συμμετάσχει ποτέ σε κάτι αντίστοιχο;

Ναι, έχουμε συμμετάσχει σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις στην Ελλάδα, οπως είναι το γνωστό Erotic Art Festival και τα Spank parties (τα πρωτα διαδραστικα role play parties που γινονται στην Ελλάδα), αλλά έχουμε κάνει και κάποιες εμφανισεις στο εξωτερικο, όπου κάναμε σaδομαζοχιστικά shows με τους σκλάβους μας. Στις εκδηλώσεις αυτές συμμετέχουν performers όχι μόνο από την ΒDSM κοινότητα, αλλά και γνωστά ονόματα από το χώρο του erotic modeling.