The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Bruce Willis: Τον πέταξαν έξω από φαρμακείο γιατί δεν ήθελε να φορέσει μάσκα

Πολύ σκληρός για να... φορέσει μάσκα


Δημοσίευση ΙΑΝ 13, 2021

Bruce Willis: Τον πέταξαν έξω από φαρμακείο γιατί δεν ήθελε να φορέσει μάσκα

Σφοδρά «πυρά» στα social media δέχθηκε ο Bruce Willis, μετά την είδηση ότι τον έδιωξαν από φαρμακείο στο Λος Άντζελες γιατί αρνήθηκε να φορέσει μάσκα. Μάλιστα, κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες του 65χρονου σταρ του Χόλιγουντ από το περιστατικό.

«Έκρινα λάθος» δήλωσε στο περιοδικό People ο Bruce Willis, μετά το περιστατικό. «Να είστε όλοι ασφαλείς εκεί έξω και ας συνεχίσουμε να φοράμε μάσκες» συμπλήρωσε.

Ο διάσημος ηθοποιός δέχθηκε σφοδρές επικρίσεις για την απειθαρχία του, ιδιαίτερα στο Twitter όπου κάποιοι έσπευσα να τον χαρακτηρίσουν «Covidiot», δηλαδή «κορωνο-ηλίθιο».

Εάν απλά τραβούσε πάνω από τη μύτη του τη μπαντάνα που είχε στο λαιμό, μπορεί και να αρκούσε, σχολίασαν τα media.

Υπενθυμίζεται ότι η χρήση μάσκας στο Λος Άντζελες είναι υποχρεωτική με απόφαση του δημάρχου. Οι μόνες εξαιρέσεις που ισχύουν αφορούν τα παιδιά κάτω των 2 ετών και άτομα με συγκεκριμένες παθήσεις. Η Καλιφόρνια τον περασμένο μήνα ξεπέρασε τα 2 εκατ. Καταγεγραμμένα κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας με την πανδημία να «θερίζει» ιδιαίτερα στο Λος Άντζελες.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb