The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

«Έπεσε» μία από τις τελευταίες χώρες με μηδενικά κρούσματα κορωνοϊού

Τα πρώτα δύο κρούσματα είναι γεγονός

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΟΚΤ 30, 2020

«Έπεσε» μία από τις τελευταίες χώρες με μηδενικά κρούσματα κορωνοϊού

Ένα από τα ελάχιστα μέρη στον κόσμο που δεν είχαν κρούσματα κορωνοϊού, ήταν τα νησιά Μάρσαλ, που βρίσκονται ανάμεσα στην Αυστραλία και τη Χαβάη.

Όλα αυτά μέχρι το βράδυ της Τετάρτης που η επίσημη κυβέρνηση ανακοίνωσε τα πρώτα δύο κρούσματα.

Τα δύο κρούσματα ήταν μέλη της αμερικάνικης φρουράς που υπάρχει στη χώρα και οι πρώτες δηλώσεις από τις αρχές, έρχονται να καθησυχάσουν τους κατοίκους, αφού αναφέρουν πως δεν έχουν έρθει σε επαφή με τους ντόπιους.

Τα νησιά Μάρσαλ όταν ξέσπασε η πανδημία τον προηγούμενο Μάρτη, έκλεισε τα σύνορα της, απαγόρευσε τον εξωτερικό τουρισμό, θέλοντας να προστατεύσει τον πληθυσμό της από την μαζική εισροή κόσμου που μπορεί να έχει προσβληθεί.

Η πρώτη χαλάρωση των μέτρων ήρθε τον Ιούνη, όταν επετράπη σε Αμερικανούς που έχουν εργασία στα νησιά να επιστρέψουν, αλλά μέχρι τώρα ο ιός δεν είχε κάνει την εμφάνισή του.

Η κύβερνηση που γνωρίζει τις αδυναμίες του εθνικού συστήματος υγείας πρόκειται να πάρει άμεσα μέτρα για να αποτρέψει μια αύξηση κρουσμάτων στο εσωτερικό της.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb