MAKEUP

2+1 tips για να μην σου χαλάει το μακιγιάζ κάτω από τη μάσκα

Γιατί ένα πρόβλημα υπάρχει από τότε που ξεκίνησες να φοράς τη μάσκα καθημερινά
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
2+1 tips για να μην σου χαλάει το μακιγιάζ κάτω από τη μάσκα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μάσκα είναι πλέον καθημερινό αξεσουάρ, αφού δεν μπορείς να μπεις σε κανέναν κλειστό χώρο χωρίς να τη φοράς. Τι γίνεται όμως όταν έχεις βαφτεί και πρέπει να τη βάλεις από πάνω; Σίγουρα δεν είναι και το πιο βολικό, καθώς μπορεί να σου χαλάσει το μακιγιάζ, μέχρι και να σε πασαλείψει με κραγιόν. Υπάρχουν όμως μικρά κόλπα που θα σε σώσουν και από αυτό το πρόβλημα.

Μην χρησιμοποιείς βάση

Βάλε λίγο concealer στα σημεία που μπορεί να το χρειάζεσαι και να ξέρεις ότι εκτός από ένα φυσικό και φρέσκο αποτέλεσμα δε θα έχεις και θέματα με την μάσκα. Όσο για τα μάτια σου, μπορείς να τα βάψεις όπως θέλεις αφού δε θα έχεις θέμα να μην ακουμπήσουν.

Άσε για λίγο το κραγιόν

Αντί για αυτό, βάλε ένα ωραίο lip balm με χρώμα και κάνε τα χείλη σου να δείξουν πιο λαμπερά και ζουμερά, χωρίς να φοβάσαι για το πως θα δείχνεις βγάζοντας την μάσκα. Αν πάλι πρέπει να βάλεις κραγιόν, τότε μπορείς να βάλεις μια μ ικρή ποσότητα ώστε να μην έχεις πολλές απώλειες εξαιτίας της μάσκας.

Μην ξεχνάς το setting spray

Αν θέλεις να μην έχεις θέματα με το μακιγιάζ σου, τότε θα πρέπει να φοράς κάθε φορά setting spray ώστε να μένουν όλα στη θέση τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
3 / position1: 416 / position2: 1081
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb