The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Παγκόσμια Ημέρα διατροφής: Πως να προσέξεις σωστά τον οργανισμό σου

Γιατί καλώς ή κακώς, είμαστε ότι τρώμε

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΟΚΤ 16, 2020

Παγκόσμια Ημέρα διατροφής: Πως να προσέξεις σωστά τον οργανισμό σου

Η Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής που είναο γνωστή και ως Παγκόσμια Ημέρα Επισιτισμού γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 16 Οκτωβρίου, την ημερομηνία που ιδρύθηκε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ, το έτος 1945.

Η συγκεκριμένη ημέρα είναι αφιερωμένη στην αντιμετώπιση της παγκόσμιας πείνας που ενώνει εκατομμύρια ανθρώπους από όλο τον κόσμο με έναν κοινό σκοπό: την εξάλειψη της από όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Για τον λόγο αυτόν - τουλάχιστον πριν από τον κορωνοϊό - διοργανώνονταν παράλληλες δράσεις σε περισσότερες από 150 χώρες του πλανήτη, κάνοντας αυτήν την ημέρα ως μια από τις πιο σημαντικές στο ημερολόγιο των Ηνωμένων Εθνών.

Μέσα από όλες αυτές τις εκδηλώσεις σκοπός είναι η συνειδητοποίηση της ανάγκης ότι πρέπει το φαγητό να είναι ένα αγαθό προσβάσιμο σε όλους, το πόσο σημαντικό είναι να ακολουθούν όλοι μια θρεπτική διατροφή, αλλά και το πως θα μπορέσει ο κόσμος να βοηθήσει όσους υποφέρουν από την πεινά.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα άρθρα σχετικά με την διατροφή και όσα πρέπει να ξέρεις ώστε να τονώνεις και να βοηθάς τον οργανισμό σου μέσα παό αυτή, αλλά και πράγματα που είναι καλό να προσέξεις ώστε να είσαι υγιής.

Περιεχόμενα23 ΘΕΜΑΤΑ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb