The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Το πιο στενό εστιατόριο του κόσμου δεν συνίσταται για τους κλειστοφοβικούς και τους αγχώδεις

Έχει μόλις τρία τραπέζια και χωράει το πολύ 12 άτομα

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΟΚΤ 06, 2020

Το πιο στενό εστιατόριο του κόσμου δεν συνίσταται για τους κλειστοφοβικούς και τους αγχώδεις

Έναν ιδιαίτερο τίτλο έχει το συγκεκριμένο εστιατόριο, μια και είναι το πιο στενό που υπάρχει στον κόσμο. Συγκεκριμένα, το πλάτος του φτάνει τα 109 εκατοστά, ενώ το μήκος του είναι 10,5 μέτρα. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 12 πελάτες στα τρία τραπέζια που διαθέτει.

Το εστιατόριο βρίσκεται στην επαρχία Σονγκλά στην Ταϊλάνδη και ονομάζεται «Νάι Ρου», το οποίο σημαίνει «Σε μία τρύπα» στην τοπική διάλεκτο. Η 33χρονη Κανέτ Ρακσακόν έχει αυτό το μαγαζί εδώ και πέντε χρόνια και έχει καταφέρει να το μετατρέψει σε στέκι.

«Κατά τη διάρκεια των ωρών αιχμής, οι πελάτες περιμένουν απ’ έξω στην ουρά, εάν δεν υπάρχει τραπέζι. Κάποιοι παίρνουν take away για να το φάνε έξω, αν βιάζονται πολύ», υποστήριξε η Κανέτ σε δηλώσεις της στα τοπικά Μέσα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι ντόπιοι το έχουν αγαπήσει και το επισκέπτονται για πρωινό ή για να πάρουν κάποιο σνακ στον δρόμο. Το εστιατόριο σερβίρει ζεστό χυλό ρυζιού, καφέ, ροφήματα αλλά και μενού a la carte.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb